Bent Eriksens Mindefond - Tidl. RH's Nødfond

Bent Eriksen 1931-2023

Baggrund:

Rødovre Håndklub har i mange år haft en Nødfond som blev stiftet af den tidligere formand og kasserer i klubben Bent Eriksen. I forbindelse med Bent Eriksen død d. 30. december 2023 blev der i Bent Eriksen’s ånd samlet ind til RH’s Nødfond i stedet for blomster til begravelsen. Bent fik en meget smuk begravelse med både masserer af blomster, men også RIGTIG mange donationer (i alt 29.715 kr.).

Bent Eriksen var aktiv i Rødovre Håndboldklub som frivillig igennem 50 år og i perioden 1973–1987 var han formand for klubben. Bent Eriksen var desuden æresmedlem og havde modtaget både sølv- og guldnål fra den forhenværende Københavns Håndbold Forbund samt en DHF’s æresnål i sølv i 2012.

Med tanke på Bent’s 50 år som frivillig i Rødovre håndboldklub blev det derfor besluttet at ære Bent Eriksens’s minde og derfor vil RH’s Nødfond fremover hedde Bent Eriksen’s Mindefond.

Har du som virksomhed/privat person lyst til at støtte op om Bent Eriksens Mindefond, så modtager vi meget gerne bidrag. Beløb kan indbetales direkte på vores konto: 0551-0000108151 (Noter venligst Bent Mindefond i tekst).

Formål:

Formålet med Bent Eriksens Mindefond er at skabe et økonomisk råderum som skal sikre at ALLE børn i Rødovre Håndboldklub kan deltage i de mange sportslige aktiviteter, som finder sted i klubben, på lige fod som sine holdkammerater.

Hvad kan der søges tilskud til:

I fonden kan der søges om tilskud til:

* Stævner og fælles klubture.

* Kamptøj

* kontingent fritagelse (kun i særlige tilfælde – Vi henviser her til Fritidspas ordningen i Rødovre Kommune)


Fælles klubture kan f.eks. være den årlige juletur, påsketur og stævner/cups (med en eller flere overnatninger) som afholdes udenbys.

Hvem bestyrer Nødfonden:

Mindefonden bestyres af 3 personer som er udvalgt af ungdomsafdelingen i RH.

Det er alene bestyrelsen af Mindefonden, som behandler ansøgninger og bevilger/afslår tilskud.

Vurdering:

Mindefondens beslutninger tages alene på baggrund af ansøgerens økonomiske/personlige situation, og tager således ikke højde for barnets sportslige niveau, årgang mv.

Hvordan søger man:

Ansøgningsskema ligger HER (Nyt skema under udarbejdelse) på siden og skal udfyldes med så mange information som muligt og efterfølgende sendes til Mindefondens bestyrelse: Nodfonden@Rodovrehk.dk (Ny adresse kommer )

Mindefonden behandler ansøgningen ud fra de beskrevne kriterier. Mindefondens bestyrelse vil efter endt behandling kontakte spillerens forældre og give svar på ansøgningen.

Alle ansøgninger vil selvfølgelig blive behandlet i fortrolighed mellem forældre og Mindefonden.