Indmeldelse og udmeldelse

Indmeldelse og Udmeldelse af Rødovre håndboldklub

Indmeldelse:

Har du har besluttet dig for, at du gerne vil være medlem af Rødovre Håndboldklub, skal du melde dig ind i klubben. Den nemmeste og bedste måde er via menupunktet "Ny Spiller” som du finder oppe i højre side på vores hjemmeside. Her vælger du så hvilket hold du skal tilmeldes og udfylder ALLE de anførte oplysninger. Såfremt du er i tvivl kan du også kontakte din træner og få ham/hende til at hjælpe med oprettelsen.

Bemærk!! Du er ikke spilleberettiget før du er oprettet og tilmeldt det korrekte hold i vores systemer.

Har du spillet for en anden klub inden for de seneste 24 måneder, skal du meddele det til din træner, hvorefter vi indhenter spilletilladelse fra din tidligere klub. Først når denne er modtaget, kan du spille for RH. Du vil dog først kunne spille for RH 30 dage, efter at du har spillet turneringskamp for din tidligere klub.

Udmeldelse og klubskifte:

Såfremt du ønsker at blive udmeldt af klubben, bedes du venligst kontakte os på RHK@Rodovrehk.dk . Desuden opfordrer vi altid til at man også giver sin træner besked, så vi er sikker på at han/hun er orienteret.

Hvis du udmelder dig for at spille for en anden klub, skal denne først indhente din spilletilladelse hos RH. Den vil blive givet, hvis du ikke er i kontingentrestance. Skylder du kontingent, skal dette betales, inden vi frigiver dig. Du vil dog først kunne spille for en ny klub 30 dage efter at du har spillet den sidste turneringskamp for RH.