Klubnyheder

W1siziisijiwmtyvmtavmtcvohppazkxbmx2of9srknftgvhc2rlcmjvyxjklmpwzyjdxq?sha=4309b4388c5971fa

Sidste kamp i 1. Division for denne gang

12.04.2018

Rødovre HK’s damer møder lørdag d. 14. april kl. 14:00 AGF i sæsonens sidste kamp i 1. Division. Nedrykningen er en kendsgerning, og har desværre været det noget tid. Alligevel er der rigeligt at spille for, mener Peter Jagd:


”Vi har endnu vores første sejr til gode, og der er kun ét skud tilbage. Sidst tabte vi hele 31-20 i Århus, så vores forventninger må ikke være til andet end en flot præstation, selvom vi gerne vil slutte sæsonen af med en sejr. Uanset hvad skal vi rykke ned med ære. Æren havde vi sidste weekend i Gudme, og den præstation skal vi som minimum kunne leve op til på lørdag. Den gode præstation er inden for vores egne hænder, og så må vi se, om det er nok til sæsonens første sejr”.


På trods af en sæson med kun et enkelt point, har det alligevel været en god sæson for damerne:


”Vi ville ikke være sæsonen i 1. Division foruden. Selvom det har været utrolig hårdt at håndtere al modgangen, har det alt i alt været en god oplevelse. Oprykningen sidste år står for mig som et kæmpe højdepunkt, og vores sammenhold i selv de sværeste perioder i år er noget, man skal lede længe efter. Selvom vi gerne havde set flere point på kontoen, drager vi alle rigtig gode erfaringer med fra et højt niveau: Både de kampe der var tætte, men også de kampe hvor vi blev udkonkurreret af de allerdygtigste hold. Det er erfaringer holdet skal forsøge at bruge i næste sæsons 2. Division.” slutter Peter Jagd.


Foruden den sidste kamp i 1. Division, er det samtidigt den sidste kamp i trøjen for både stregspiller Rebekka Sejdenfaden, venstre back Simone Dillon, målvogter Freja Hammer, holdleder Rikke Borup og cheftræner Peter Jagd. Vi håber derfor, at publikum vil være med til at skabe god stemning i den sidste hjemmekamp, så alle spillere, ledere og trænere får en god afslutning på den flotte præstation, det trods alt har været at spille 1. Division.


Samtidigt vil vi gerne benytte muligheden for at sige tak til alle de tilskuere, der trofast gennem sæsonen har bakket damerne op i både medgang og ikke mindst modgang. Det betyder mere end I tror!

W1siziisijiwmtyvmtavmdqvodvinjeznnkxcv9ta3lty3jhcgvyx1nwb25zb3iuanbnil1d?sha=7ffd8982552e34c9