Klubnyheder

W1siziisijiwmtyvmtavmdqvnwnmejmyn2k5zf9mzwfkzxjib3jkx1jix1nwb25zb3iuanbnil1d?sha=195d88f2d38f3b99

NYHEDSBREV APRIL 2018

01.04.2018

U14 Pige i kvalifikation til DM
Søndag d. 25. marts tog U14 Pigerne til Svendborg til det første af to opgør om en kvalifikation til DM. I en målfattig første halvleg brillerede begge holds målvogtere, og med en spinkel pauseføring på 7-5 var der lagt op til endnu en spændende 2. halvleg. Ved stillingen 13-10 til RH fik de dog skruet tempoet i kontramaskinen op: Gode forsvarsaktioner kombineret med store redninger i målet gav nogle lette mål på kontra, og RH kunne øge til 18-10. Kampen endte med en sejr på 19-12 og gav dermed et godt udgangspunkt inden returopgøret.

Næste kamp afvikles søndag d. 8. april, hvor vi også har kamparrangement. Rødovre HK’s U14 Piger kan altså klare sig med at tabe med 6 mål for at sikre en plads blandt landets 4 bedste hold. Intet er dog sikkert endnu, da der endnu er 50 minutters håndbold tilbage at spille. De har derfor brug for stor opbakning fra tilskuerrækkerne, hvis de skal tage det sidste skridt mod DM.

Vi håber at pigerne løser opgaven og spiller sig til DM. Dette afvikles d. 21.-22. april i Vallekilde Hørve Fritidscenter. Her vil de skulle spille lørdag d. 21. april kl. 09:30 mod FIF og igen kl. 16:00, hvor de søndag så spiller sidste kamp kl. 10:00. Hvem de resterende modstanderne bliver (og om vores U14 Piger overhovedet kommer med) afgøres først på et senere tidspunkt.

RH Kamparrangement søndag d. 8. april

I forbindelse med U14 pigernes returkamp i DM-kval’en afvikler vi søndag d. 8. april endnu et RH kamparrangement. Det vil foregå fra kl. 10:00 – 14:30 hvor der med indløb, speak og musik til alle kampene vil være mulighed for at se vores U10 Drenge, U14 Drenge 2, U16 Piger og altså U14 Piger.

Så tag dine forældre, søskende, bedsteforældre eller nogle andre under armen og kom forbi til et godt arrangement og støt op om vores dygtige ungdomshold. Cafeteriet har åbent, og der er selvfølgelig gratis entré for alle.

RH Målvogterseminar 2018

Med stor succes afviklede vi i midten af marts måned RH Målvogterseminar 2018. Her var dejligt mange trænere mødt op til kursus om målvogterspillet, hvor udviklingskonsulent og dametræner Peter Jagd, U12 Pige træner Emil Elling og U18 Pige træner Troels Brøns gav deres inputs til målvogtertræning.

I hallen gav en masse ungdomsspillere den gas til træningen: Hele 8 målvogtere stod klar til at dygtiggøre sig og 11 markspillere fik virkelig sat deres skudkompetencer på prøve. En meget stor ros skal lyde til de fremmødte spillere, der holdt stor koncentration hele vejen igennem.

En tak skal også lyde til Troels Brøns og Emil Elling for gode bidrag til kurset. Fra nu af håber vi bare, at vores dygtige ungdomstrænere vil implementere noget af den nye viden i deres træning, til fortsat stor gavn for vores mange talentfulde målvogtere. Held og lykke med det fortsatte arbejde :-)

Afslutningsfest

Tilmeldingen til årets afslutningsfest er nu åben frem til 4. april. Tilmelding og betaling foregår på nedenstående link, og man skal være tilmeldt for at kunne deltage. https://www.holdsport.dk/sport...

Som tidligere skrevet afholdes afslutningsfesten lørdag d. 28. april, og det er som altid en fest, I ikke vil gå glip af. Foruden god mad og drikke, hyggeligt selskab og gode oplevelser, vil der selvfølgelig vanen tro også være uddeling af priser for årets spiller, fighter og profil for hver afdeling. Tilmeld jer hellere med det samme!

Årets ungtræner

Ifm. afslutningsfesten vil vi i år også kåre ”Årets Ungtræner i RH”. Vi har nemlig i indeværende sæson haft flere ungdomsspillere som trænere, end det tidligere har været tilfældet. For at anerkende det store stykke arbejde, der er lavet i de forskellige afdelinger, vil der altså for første gang i år uddeles denne pris.

Årets ungtræner er en træner, der aldersmæssigt er U18 eller yngre, og som er tilknyttet et børne- eller ungdomshold i klubben.

Indstilling skal ske til Christina Hansen (christina.hansen@rodovrehk.dk) senest d. 10. april, hvor man kan sende et kortere eller længere skriv om, hvorfor den pågældende træner fortjener prisen. Både trænere, spillere og forældre er velkomne til at indstille. Christina vil i samarbejde med udviklingskonsulent Peter Jagd og ungdomsformand Stig Jansson vælge, hvem der løber med prisen.

Nye medlemmer

I marts måned fik vi hele 16 nye spillere. Et stort velkommen i klubben skal lyde til Carl-Emil Kristensen, Dicte Rahbek, Ellen Mortensen, Elvie Kroon, Emilie Halkier, Emilie Høj, Emilie West, Emine Kuzey, Eskild Hertzum, Isabella Olsson, Kalle Rokkjær, Lui Enevoldsen, Luis Paaske, Simone Svendsen, Sofie Bern og Svend Jespersen J

RH – Vi er klubben

W1siziisijiwmtyvmtavmtyvngpinzh6mhr2c19sq19ta3lzy3jhcgvylmpwzyjdxq?sha=5d3387e9732eb8da