Klubnyheder

W1siziisijiwmtyvmtavmtyvog9nexg2m2ttdl9sq19mzwfkzxjib3jklmpwzyjdxq?sha=848445144eda139e

1. Div. i et vigtigt, taktisk opgør på søndag

28. februar 2018, 10.16

Rødovre HK’s damer møder på søndag kl. 15:00 Bjerringbro FH. Begge hold ligger i den nederste halvdel af tabellen, og med en sejr til Bjerringbro i det første opgør på blot et enkelt mål, er der altså lagt op til en spændende kamp:


”Som altid er vi godt forberedte. Men det er også klart, at når man kan se en mulighed for point, så er også tændingen lige dét større, og der er brug for både tænding og god forberedelse på søndag. Vi føler, vi har en revanche til gode fra sidst, hvor vi stod med alle muligheder for at tage en sejr. Hvor end vi gerne ville have vundet dér, vil vi dog endnu hellere tage sejren foran vores hjemmepublikum. Vi jagter fortsat vores første sejr, og at få den på søndag ville betyde alverden” siger cheftræner Peter Jagd.


Kampen forventes at blive en taktisk kamp, hvor bl.a. 7 mod 6-reglen vil blive benyttet en hel del:


”Bjerringbro har altid, også før de nye regelændringer, spillet meget 7 mod 6. Det har vi klare forventninger om, at de vil tage i brug igen på søndag. Man vil derfor få en kamp at se, hvor der vil komme mange taktiske udspil fra begge parter både i spillet 6 mod 6 og 7 mod 6. Uanset om de spiller det ene eller det andet, og uanset hvordan de måtte dække, har vi en plan klar. Så bliver det afgørende at se, hvor godt vi så udfører den plan, og hvor vidt vi er villige til at arbejde hårdere end Bjerringbro. Taktik og grundig forberedelse er én ting, men hårdt arbejde og stor koncentration er i bund og grund langt vigtigere” slutter Peter Jagd.


Kampen fløjtes i gang på søndag kl. 15:00 i Rødovre Stadionhal. Tutten har som altid åben, så man kan få sig en sandwich eller sin eftermiddagskaffe til opgøret. Vi håber at se så mange i hallen som muligt!

Klubnyheder
W1siziisijiwmtyvmtavmdqvodvinjeznnkxcv9ta3lty3jhcgvyx1nwb25zb3iuanbnil1d?sha=7ffd8982552e34c9