Klubnyheder

W1siziisijiwmtyvmtavmtcvohppazkxbmx2of9srknftgvhc2rlcmjvyxjklmpwzyjdxq?sha=4309b4388c5971fa

Rødovre HK har alle cheftrænere på plads til sæsonen 18/19

14. februar 2018, 15.46

Vi har i Rødovre HK styr på cheftrænerposterne for mange af vores afdelinger til den kommende sæson 2018/2019. Følgende trænere er ansat til den næste sæson:


U6, U7 & U8

For vores U6 til U8-hold vil Jeannie Sambleben fortsætte det gode arbejde, hun og de andre trænere har lagt for dagen. Alle træninger er kendetegnet ved højt humør og mange gentagelser til den enkelte spiller, der er med til at skabe glade og dygtige håndboldspillere på den lange bane. Det er lige i vores ånd om ungdomshåndbold, og vi var derfor aldrig i tvivl om, at årgangene skulle fortsætte med Jeannie Sambleben ved roret!


U10 PIGE

Elin Brøns vil den kommende sæson være cheftræner for vores U10 Piger. Elin har mange års erfaring som håndboldtræner, og al den erfaring får vi heldigvis glæde af til den kommende sæson. Elin har selv spillet i Rødovre i mange år, og er en af vores ”guldpiger”, der var med til at blive dansk mester i 1987. Vi glæder os meget til at få Elin tilbage til klubben!


U10 DRENGE

På U10 Drenge vil Steen Andersen være cheftræner. Steen kommer senest fra Brøndby hvor han med stor succes har trænet U14 Piger, og han har nogle rigtig gode tilgange til at udvikle vores spillere bedst muligt. Vores U10 Drenge kommer altså i de bedst tænkelige hænder, og til træninger for udviklingen af hver enkelt spiller er det største fokus.


Med sig i teamet har han Betina Meyer som træner. Betina har i år været med som træner på vores U8, og hun har derfor et godt kendskab til spillerne. Med Betinas altid gode humør og energi til træning ved vi, at det er et rigtig stærkt trænerteam, der er blevet samlet til U10 Drengene.


U11 & U12 PIGE

I sæsonen 18/19 vil vi have både en U11 Pige- og en U12 Pige-afdeling med hhv. årgang 2007 og 2006. Denne mulighed har vi fået gennem en meget stor trup, og er besluttet ud fra følgende kriterier:


- De dermed mindre årgange vil give mere fokus og individuel træningstid til hver enkelt spiller. Det giver et meget bedre grundlag for en større individuel udvikling.

- Der vil fortsat være mulighed for både træning ”op og ned” for at matche alle spillerne på netop deres niveau. Foruden det øgede individuelle fokus, vil spillerne altså stadig få træninger med og mod andre årgange.

- Ved begge afdelinger havde vi mulighed for at tilknytte yderst kompetente cheftrænere – en mulighed vi ikke lod gå fra os. Det gode træningsmiljø, der er skabt i år, kan altså nu fortsættes.


Christina Hahowitz bliver cheftræner for vores U11 Piger. Christina har også i år trænet årgang 2007, hvor der til hver eneste træning er garanti for en masse læring og udvikling. Det kommer bl.a. af Christinas enormt store håndboldfaglighed, evne til at planlægge gode træninger og få et helt team til at arbejde sammen. Den udvikling og store glæde hos pigerne ønsker vi selvfølgelig også fremadrettet, og det ville Christina heldigvis gerne være med til.


Emil Elling Jørgensen vil være cheftræner for vores U12 Piger årgang 2006. Med stor interesse i spillernes udvikling, har også Emil sikret træninger på højt niveau i år. Næste sæson bliver ingen undtagelse hvad dét angår. Emil har gennemgået DHF’s Divisions- og Talenttræneruddannelse og er desuden forbundstræner i HRØ – alt sammen en viden og erfaring som kommer alle vores spillere til glæde og gavn.


U12 DRENGE

Både Nina Brinch (”Tusse”) og Mads Knørr Henriksen får ansvaret for vores U12 Drenge. Begge har været med i afdelingen i år, og med deres gode arbejde med drengene, ønskede vi selvfølgelig at fortsætte dét samarbejde, nu med endnu større ansvar. Med mange års erfaring fra håndboldmiljøet ved vi, at vores U12 Drenge har udsigt til en rigtig god sæson.


Med på holdet er der tre yderst kompetente herrer: Niels Burmeister, Klaus Brødsgaard og Lars Schmidt er alle tre kendt af flere af drengene, og vil næste år hjælpe til som trænere. Med deres store engagement bliver trænerstaben altså ikke bare bredere men også helt komplet med deres håndboldfaglighed. Samlet set et yderst stærkt trænerteam på U12 Drenge!


U14 PIGE

En tidligere kending vender hjem: Catja Stegler Lorentzen bliver cheftræner for vores U14 Piger den kommende sæson. Catja nåede kort at være med omkring U14 Pige 2 i den indeværende sæson, men blev tilbudt en mulighed for en stor håndboldtræneruddannelse. Med sig ”hjem” kommer hun nu med DHF’s Børnetræneruddannelse, Træneruddannelse og Divisionstræneruddannelse i bagagen, samt en masse lyst til at få løftet pigernes håndboldspil. Vi glæder os meget til at få Catja tilbage til klubben!


På U14 Pige indtræder Claus Schneider i en assisterende rolle for Catja. Claus har stor håndbolderfaring, og vi får her et trænerteam der supplerer hinanden godt på deres kompetencer, og helt sikkert vil rykke vores U14 piger en masse.


U14 DRENGE

Frederik Kronborg bliver cheftræner for vores U14 Drenge. Frederik kom til klubben for kort tid siden omkring vores U16 Pigeafdeling, og har heldigvis sagt ja til at være cheftræner for vores talentfulde U14 Drenge. Frederik er uddannet Divisionstræner og har senest trænet Ligaherrer i Irland. Med god energi og en stor faglig viden, vil han forsøge at lægge yderligere lag på drengenes spil, og det er vi ikke i tvivl om, at de som afdeling nok skal komme i mål med. De er i hvert fald i gode hænder!


U16 PIGE

Som cheftræner på U16 Pige den kommende sæson er Casper Alrik Madsen, i daglig tale kaldet ”Madsen”. Madsen har med stor succes haft ansvaret for vores U14 Piger, hvor det indtil videre både er blevet til en plads i den bedste række og en titel som pokalmester. Vigtigst er dog, at pigerne har gennemgået en enorm udvikling, som vi håber fortsætter! Madsen har været både træner og spiller i klubben mange år, og foruden erfaringen er han i gang med DHF’s Talenttræneruddannelse. Han bidrager med stor ro, et enormt overblik og har altid gode råd og rettelser til spillerne.


Med sig i teamet har han Cecilie Søndergaard som assistent. ”Sønder” har også i år været assistent for Madsen på U14 Pigerne, og dét samarbejde var alle parter interesserede i at fortsætte. Sønder bidrager med masser af både træner- og spillererfaring på trods af sin unge alder.


På U16 Pige 2 vil Kenneth Caroc få ansvaret. Kenneth kom til klubben kort før jul og har gjort sit indtog med masser af energi og håndboldfaglighed, der virkelig smitter af på spillerne. Kenneth har utallige års trænererfaring, som han bidrager med til hver eneste træning. Han har i år trænet U14 Pige 2, så det succesrige trænerteam fra årets U14-årgang får altså lov at fortsætte deres gode arbejde sammen på U16 Pige næste sæson.


U16 DRENGE

Jette Pedersen og Thomas "TP" Pedersen vil får ansvaret for afdelingen. Jette og Thomas har i år trænet vores U12 Drenge med stor succes, og har i øvrigt utallige års erfaringer med sig. Det betaler sig at have is i maven i jagten på de dygtigste trænere, for her er virkelig tale om et kompetent trænerteam!


U16 drengene vil i øvrigt indgå i et træner- og et træningssamarbejde med både U14 og U18 drengene. Der kan ikke være tvivl om, at set-uppet ser ud til at blive et af de stærkeste, vi længe har set.


U18 PIGE

På U18 Pige fortsætter Troels Brøns som cheftræner til stor glæde for mange af pigerne. Troels har i samme rolle i år gjort et rigtig flot stykke arbejde, hvor han også i perioder har assisteret omkring vores 1. Div. Damer. Troels har mange års erfaring, bl.a. som cheftræner for VSH’s 1. Div. Damer gennem mange sæsoner, og vil altså nu bruge al sin håndboldviden til fortsat at udvikle vores U18 Piger og gøre dem klar til seniortiden. Det er vi rigtig glade for!


U18 DRENGE

Thobias Gyldengren kommer til som cheftræner på U18 Drengene. Thobias kommer til fra HØJ, hvor han senest har været med som træner i U16 Drenge-afdelingen. Foruden at have trænet mange forskellige hold gennem de seneste sæsoner, har han også tidligere fungeret som målmandstræner. Lige så meget som vi glæder os til at få Thobias til klubben, glæder han sig til at træne vores U18 Drenge i den kommende sæson. Det ved vi, bliver en stor succes!


Til vores 2. hold på U18 Drenge har vi Kenneth Nowak. Kenneth har i år været med til at træne vores U16 Drenge, og vil altså fortsætte det gode arbejde omkring vores 2. hold og i hele trænerteamet omkring U18 Drenge.


Det fortsatte arbejde for at finde trænere til de resterende hold fortsætter for fuld tryk! Det gælder både de afdelinger der endnu ikke er blevet meldt ud samt assistenttrænere og 2. holdstrænere til de andre hold. Vi bestræber os hele vejen på at finde trænere fra øverste hylde til alle vores årgange. Det er vi på højtryk ved at gøre til de andre afdelinger, og der vil selvfølgelig komme en besked ud, så snart der er flere aftaler, der endeligt er lukkede.


Spørgsmål vedr. trænere til den kommende sæson kan rettes til Udviklingskonsulent Peter Jagd på peter.jagd@rodovrehk.dk.

Klubnyheder
W1siziisijiwmtyvmtavmdqvodvinjeznnkxcv9ta3lty3jhcgvyx1nwb25zb3iuanbnil1d?sha=7ffd8982552e34c9