Klubnyheder

W1siziisijiwmtyvmtavmtcvnhryn2hvexhlaf9sb2rvdnjlrnlzx0xlywrlcmjvyxjklmpwzyjdxq?sha=69bacf366652e4da

NYHEDSBREV FEBRUAR 2018

07.02.2018

Kære alle i og omkring Rødovre HK

2018 er skudt godt i gang. Derfor kommer her et nyhedsbrev oven på en god januar måned, og med nyheden om indtil flere spændende aktiviteter i vente, samt trænere til næste sæson:

U14 Pige pokalmestre 2018!
I starten af januar var der lagt op til en spændende pokalfinale for U14 Piger mellem Rødovre HK og Ajax København - en finale der levede helt op til forventningerne. Efter en tæt kamp, der først blev afgjort i de allersidste sekunder, kunne Rødovre HK sikre sig en sejr på bare et enkelt mål og dermed kalde sig pokalmestre 2018! Et kæmpe stort tillykke skal lyde til både spillerne og trænerteamet, der gennem hårdt arbejde virkelig har fortjent pokalen.

Trænere til sæsonen 18/19
Selvom der endnu er lang tid til sæsonen 18/19, er vi alligevel i gang med at finde de dygtigste trænere til alle vores hold. Der går strygende fremad, hvor indtil flere hold allerede er blevet stærkt besat, men det hårde arbejde for at finde de mest kompetente hold fortsætter. Nogle hold mangler nemlig endnu, da vi vil være sikre på, at vi finder trænere fra øverste hylde. De hold, vi har på plads, kan man læse om i nedenstående nyhed på vores hjemmeside. Nyheden vil i øvrigt blive opdateret løbende, når nye trænere siger ja til aftaler for den kommende sæson. Spørgsmål vedr. trænere til den kommende sæson kan rettes til Udviklingskonsulent Peter Jagd på peter.jagd@rodovrehk.dk

http://rodovrehk.dk/klub/rodov...

Tiltag fra klubudviklingsdagen
Den første weekend af februar holdt hele bestyrelsen et bestyrelsesseminar, hvor de virkelig kom i dybden med mange ting. Ud over en strategi for klubben de næste år både organisatorisk, økonomisk og sportsligt, blev der bl.a. besluttet at invitere alle vores ungdomsspillere til årets afslutningsfest, der vil næste år være ’rollemodeller’ fra seniorafdelingen på vores ungdomshold og så giver vi den ekstra skalle på at dygtiggøre vores målvogtere gennem i første omgang at afvikle ”RH Målvogterseminar 2018” (se nedenfor). Alt i alt nogle rigtig spændende år i vente i Rødovre Håndboldklub.

MGP Aften
Lørdag d. 17. februar kl. 18:00 – 22:30 afholder vi MGP Aften for alle vores U10 og U12 spillere. Her vil man for bare 100 kr. få mad, drikke, snold, to plader til RH-Banko og til sidst hygge mens vi ser børne-MGP på storskærm!

Tilmelding foregår på Holdsport senest mandag d. 12. februar, så skynd dig hellere med tilmeldingen, inden det er for sent. Begivenheden kan findes via nedenstående link:

https://www.holdsport.dk/club/...

Gratis kurser i Region Hovedstaden
Om end det ikke er i RH-regi, vil vi alligevel reklamere for muligheden for at dygtiggøre sig som trænere, eller bare udbygge sin viden gennem gratis deltagelse i idrætskurser. Kurserne kan findes på www.kaisport.dk, hvor man bl.a. kan høre og lære om idrætspsykologi, idrætsmassage, konflikthåndtering og mange andre spændende emner. 

RH Målvogterseminar 2018
Lørdag d. 17. marts kl. 12:00 – 15:00 afholder vi et internt Målvogterseminar hvor alle trænere, spillere og forældre er velkomne. Her vil både Troels Brøns (cheftræner U18 Pige og målvogtertræner på damesiden), Emil Elling Jørgensen (cheftræner U12 Pige og tidligere målvogter) og Peter Jagd (cheftræner 1. Div. Damer) komme og give inspiration til målvogterspillet. Her vil der først være noget teori om målvogterpositionen og derefter 2 timer med medier i hallen, hvor man som kursist vil få gode øvelser både med og uden skytter, men også fokuspunkter til at rette på og forbedre vores målvogtere bedst muligt. Målvogterne til træningen vil selvfølgelig også få en masse inputs, de kan tage med videre i de ugentlige træninger. Alt i alt et inspirerende program, hvor alle vil få noget god viden med sig hjem.

Nærmere information kommer senere, men notér hellere datoen med det samme! 

Afslutningsfest lørdag d. 28. april
Vanen tro holder vi selvfølgelig en afslutningsfest på indeværende sæson. Selv om der endnu er lang tid til, at datoen fastsat til lørdag d. 28. april 2018 og alle spillere i Rødovre HK er inviteret! Invitation følger senere, men vi håber selvfølgelig at se så mange af klubbens medlemmer med forældre og søskende til festen.

Nye medlemmer
I januar måned fik vi hele 22 nye spillere! Et stort velkommen i klubben skal lyde til Alfred Hyttel, Amira Abdi, Axel Søren Ankjær, Hjalte Hemmeth, Holger Dahl, Lisa Lindemose, Loucas Vilhelmsen, Louis Brødsgaard, Melina Henriksen, Mike Jensen, Mikkel Havndrup, Morten Mouritzen, Nawal Abdi, Olivia Olsen, Rasmus Havndrup, Silas Larsen, Sophia Bjerre, Sylvester Bladsen, Theodor Terhelsen, Tobias Lilholt, Vica Westergaard og Wilma Mortensen. Også et velkommen til Frederik Kronborg, der resten af sæsonen skal træne vores U16 Pige 2. 

RH – Vi er klubben

W1siziisijiwmtyvmtavmdqvodvinjeznnkxcv9ta3lty3jhcgvyx1nwb25zb3iuanbnil1d?sha=7ffd8982552e34c9