Klubnyheder

W1siziisijiwmtyvmtavmdqvnwnmejmyn2k5zf9mzwfkzxjib3jkx1jix1nwb25zb3iuanbnil1d?sha=195d88f2d38f3b99

NYHEDSBREV JANUAR 2018

3. januar 2018, 13.42

Kære alle i og omkring Rødovre HK

Med ønsket om et godt nytår til alle vores medlemmer kommer her januars (og dermed årets første) nyhedsbrev.

Endnu et succesrigt Nisse OL
Lørdag d. 16. december stod klubbens herre- og damespillere for at afholde en af vores store traditioner; Nisse OL. Hele 160 (!!) spillere fra vores U18 til vores Ungdom Special-hold deltog i det altid gode arrangement. Ud over en masse gode oplevelser, kom der også en flot video fra Kim Skipper ud af det. Den kan ses på Facebook via nedenstående link. Tak til Kim for den flotte video, alle vores seniorspillere for arrangementet og ikke mindst alle vores dejlige ungdomsspillere, for at gøre dagen til hvad den var.


https://www.facebook.com/kimsk...

Håndboldtræning juleaftensdag
Juleaftensdag fik 34 U10 og U12 spillere brugt formiddagen på en god håndboldtræning. Under kyndig vejledning af Peter Jagd, Casper Madsen, Ronald Wozniak og Simone Svendsen kom spillerne gennem både forskellige udspil til fløjene, lærte nye måder at finte på og blev super gode til at håndtere bolden på forskellige måder. Vi håber, det var lige så god en start på dagen for spillerne, som det var for trænerne ☺ Det kunne godt blive en juletradition.

Hyggelig juletur i Ikast
Det meste af ungdomsafdelingen var mellem jul og nytår samlet i Ikast til MidtJysk Julecup 2017. Om end nogle hold var mere tilfredse med resultaterne end andre, var det for alle hold en rigtig hyggelig tur, hvor fællesskabet var i højsædet. Foruden en masse hygge i hallerne og om aftenen på skolen, leverede nogle af vores hold ekstra gode resultater: U10 drenge, U10 piger og U18 piger vendte alle hjem med bronzemedaljer, U16 drengene tog sølvet i B-finalen, hvor U18 drengene dog toppede med at tage guldet i B-finalen. Både U12 drenge og U14 piger havde på flotteste vis spillet sig i A-finalerne foran et stort publikum, men måtte begge tage til takke med sølvet, sidstnævnte efter en yderst intens straffekastkonkurrence. Tillykke til alle holdene med de flotte resultater!

U14 Pige i pokalfinalen
Vores U14 Piger har spillet sig i årets pokalfinale! Efter en vanvittigt spændende semifinale mod FIF kunne vores U14 Piger, efter at være bagud med 1 mål med mindre end 1 minut tilbage, vinde kampen blot 3 sekunder før tid og spille sig i pokalfinalen.

I kan se og støtte pigerne lørdag d. 6. januar kl. 10:00 i Frederiksberg Hallen – de har brug for al den opbakning, de kan få!

RH – Vi er klubben

Klubnyheder
W1siziisijiwmtyvmtavmdqvodvinjeznnkxcv9ta3lty3jhcgvyx1nwb25zb3iuanbnil1d?sha=7ffd8982552e34c9