Klubnyheder

W1siziisijiwmtyvmtavmdqvmm53atl6dzq4dl9sb2rvdnjls29yzxnrb2xlx0xlyxnkzxjib2fyzc5qcgcixv0?sha=d6cfb3fb59cf4ee5

NYHEDSBREV DECEMBER 2017

6. december 2017, 21.39

Kære alle i og omkring Rødovre HK

Trænerpåsætning 18/19
Sammensætningen af vores trænerteams til den kommende sæson er i fuld gang. Som noget nyt i år vil vi løbende melde vores trænere til de forskellige afdelinger ud, når aftalerne er faldet på plads. Det er dog ikke det samme, som at der ikke bliver fundet trænere til de resterende afdelinger. Vi skal bare sikre os, af de aftaler, vi indgår, er de bedste mulige for både klubben, trænerne og ikke mindst de enkelte afdelinger. Vores opgave er at skaffe så gode trænere som muligt til vores spillere, og det er ofte en proces, hvor vi ikke bare tager det første og det bedste. Vi vil hellere ende med de mest kvalificerede trænere.

Hvis I kender nogen, der kunne have lyst til at være træner, eller I måske selv vil være med til at bidrage til de gode træninger og oplevelser, så tøv ikke med at sende en mail til peter.jagd@rodovrehk.dk.

Trænerkursus
I midten af november afholdte vi et internt trænerkursus. Det blev en meget lærerig dag om talentudvikling! Med både teoretisk og praktisk arbejde håber vi, at trænerne fortsat vil udvikle sig og forbedre vores træningsmiljø, selvom det selvfølgelig er svært at toppe vores nuværende produkt.

Forældre- og trænerfest
I slutningen af november var det tid til årets forældre- og trænerfest, og hvor var det dejligt, at se så mange fremmødte! Med god mad, vin og øl havde vi en rigtig hyggelig aften, hvor vi styrkede forholdene internt i forældre- og trænergruppen. Vi skylder i denne omgang en stor tak til Rikke Nielsen og Rikke Persson for den ekstraordinært gode mad, som de havde lavet siden fredag formiddag. Tak til alle for en forrygende aften – det er helt sikkert ikke sidste gang vi gør dét!

Holdkort
Som en stor ros til vores trænere, har vi i denne sæson ikke haft en eneste bemærkning til udfyldelse af vores holdkort. Det er vores kære kasserer Bent Eriksen meget glad for, og han sender derfor store roser videre til vores dygtige trænere, der har løst denne opgave til perfektion. Keep up the good work.

I samme omgang skylder vi at infomere de forskellige trænere om, at der i denne sæson ikke er noget der betegnes som ”Lovligt ulovligt” hold. Med andre ord: Om man trækker sig helt fra en turneringskamp eller bare stiller op med ulovligt hold har samme udfald. Dette er godt at vide ift. egne beslutninger om evt. at stille ulovligt op, men også hvis man spiller mod en modstander der ikke er bekendt med det nye regelsæt.

Klubudviklingsdagen
Ja, vi har nævnt det før, men gør det igen, for hvor kom der bare mange gode ting ud af vores klubudviklingsdag! Heriblandt kan nævnes, at følgende initiativer også er på trapperne:

  • Velkomstfolder: Vi arbejder i øjeblikket på udarbejdelsen af en velkomstfolder til både nye og nuværende medlemmer. Den vil blive sendt ud så snart den er færdig.
  • Målvogterseminar: I det nye år vil vi afvikle et internt målvogterseminar. Her vil vi dels bruge en masse af klubbens målvogtere til noget fed målvogtertræning, men vi vil også gøre vores trænere endnu skarpere til at fejlrette på målvogterposten. Den vej igennem håber vi at kunne optimere vores produkt, for den meget afgørende position på håndboldbanen.
  • Klubben skal repræsenteres ved opstartsmøder: Fra den kommende sæson, vil vores udviklingskonsulent, et bestyrelsesmedlem el. lign. være repræsenteret ved flere årganges opstartsmøder. På den måde vil klubrelevante spørgsmål kunne blive besvaret.

Nisse OL
Som noget af det sidste inden jul, afholder vi traditionen tro Nisse OL lørdag d. 16. december fra 10:00 – 14:00. Et altid hyggeligt arrangement som vores seniorspillere arrangerer. Der er julehygge og en minihåndbold-turnering hvor alle holdene blandes. I klubbens bedste ånd skaber man derigennem gode relationer på tværs af køn og årgange – noget vi værdsætter meget højt. Hvis ikke du allerede har tilmeldt dig dagen, så skynd dig at få det gjort, hvis du vil have en plads til et af årets højdepunkter. Sidste frist er nemlig onsdag d. 6. december.

MidtJysk Julecup
Endnu en gang stiller vi mellem jul og nytår talstærkt op til MidtJysk julecup i Ikast med 161 deltagere (spillere samt trænere). Det er altid en stor succes uanset de sportslige resultater der måtte komme i juledagene. Der er nemlig noget særligt ved at være samlet det meste af klubben mellem jul og nytår, og sammen dele både op- og nedture. Det styrker sammenholdet og de gode oplevelser. Vi ønsker derfor god tur til alle vores hold!

Mens-vi-venter-træning
Søndag d. 24. december (ja, juleaftensdag) vil vi fra kl. 10:00 – 12:00 afholde håndboldtræning for vores U10 og U12 spillere. På den måde kan forældrene få et par timers forberedelse i hjemmet alene, og børnene ville kunne slå nogle af dagens meeeeget lange timer ihjel. Er der tale om en julehyggetræning? Nej, der er tale om en seriøs håndboldtræning med nogle af klubbens dygtigste trænere: Blandt andre vil Casper Madsen (cheftræner på U14 Pige) og Peter Jagd (cheftræner på 1. Div. Damer) stå for træningen, så der er altså lagt op til en god håndboldtræning juleaftensdag.

Træningen er selvfølgelig helt gratis og frivillig, men tilmelding foregår på Holdsport. På den måde ved vi nemlig, hvor mange der kommer, og vi derfor kan planlægge den bedst mulige træning.

Vi ønsker en god jul til alle vores medlemmer.

 RH – Vi er klubben

Klubnyheder
W1siziisijiwmtyvmtavmdqvodvinjeznnkxcv9ta3lty3jhcgvyx1nwb25zb3iuanbnil1d?sha=7ffd8982552e34c9