Klubnyheder

W1siziisijiwmtyvmtavmdqvmm53atl6dzq4dl9sb2rvdnjls29yzxnrb2xlx0xlyxnkzxjib2fyzc5qcgcixv0?sha=d6cfb3fb59cf4ee5

​RØDOVRE HK NYHEDSBREV SEPTEMBER 2017

1. september 2017, 11.22

Kære alle i og omkring Rødovre HK


Klubtur til Hammel
I weekenden 25.-27. august tog alle klubbens hold vanen tro på klubtur til Hammel Idrætscenter. Det blev endnu en gang en succes, hvor mere end 220 spillere og trænere under samme tag trænede, spillede kampe og hyggede sig på kryds og tværs. Maden og servicen var som altid i top fra Hammel Idrætscenter, og spillerne kunne derfor få tanket op, til nogle hårde træningsdage.

Lørdag aften var også en større succes end før: Med et velkoordineret program, var ungdomsspillerne enten at finde i svømmehallen, til noget boldspil i hallen eller til en gang ”relax” med yoga og brætspil. Aftenen (eller rettere næste morgen) blev fulgt op af, at vores U18 Drenge havde taget initiativ til at stå meget tidligt op, for at se boksning mellem Mayweather og McGregor. Et godt projekt, der gav en hyggelig morgen, inden alle igen skulle træne eller spille kamp.

Søndag gik turen hjem af to omgange, og at dømme ud fra det antal sovende spillere i busserne, har folk helt sikkert haft en stille aften hjemme. Et tegn på, at både spillere og trænere har givet den fuld gas til en god klubtur! Næste års tur til Hammel er i weekenden d. 24.-26. august 2018, så sæt bare kryds i kalenderen med det samme.

Ungdom Special
For første gang i Rødovre HK’s historie, starter vi i september måned vores Ungdom Special hold op. Som tidligere annonceret er det et samarbejde mellem os og Idrætsforeningen Espelunden (IFEL), og er et hold målrettet børn og unge i alderen 6-15 år med særlige behov – det være sig børn, der er udviklingshæmmede, har fysiske eller psykiske handicaps, men sågar også søskende til børn på holdet. Ungdom Special holdet har som formål at give et sportstilbud der ellers ikke udbydes mange lignende af, og her igennem inkludere børnene i en spændende idrætsgren.

De første tilmeldinger er tikket ind, men der er stadig pladser på holdet, så skriv endelig til Trine Ravn fra IFEL på tr@ifel.dk hvis det har interesse for jer, eller nogen I kender!

Håndboldkaravanen
Torsdag d. 24. august afholdte vi DHF’s Håndboldkaravane i hallen. Her kom 4. og 5. klasse fra Nyager Skole på besøg og fik nogle timer fyldt med håndbold: Her fik børnene målt deres skudstyrke, skudt på en kopi af Niklas Landin, tryllet med bolde og selvfølgelig spillet kamp, til stor fornøjelse for alle børnene. En stor, stor tak skal lyde til Bo, Jacob, Mads og Rebekka for at hjælpe hele denne torsdag formiddag og eftermiddag. Dejligt at det frivillige arbejde i klubben også kan være på dage, hvor man ellers har arbejde eller studie.


Vi håber, at mange af disse upcoming talenter efter denne dag vil prøve at spille håndbold os – og det gælder i øvrigt også alle andre! Så skulle I kende nogen der har lyst til at prøve kræfter med sporten, så tag endelig kontakt til en af vores mange dygtige trænere og hør hvornår I kan komme og prøve det – og tag gerne en ven eller veninde med ;-)

U14 Pigerne til HEI Elite Cup
I weekenden 18.-20. august var vores dygtige U14 Piger til HEI Elite Cup. Cheftræner Casper Madsen siger følgende om deres weekend:

U14 pige tog af sted til HEI Elite Cup fredag d. 18/8 uden de store forventninger. Planen var, at vi skulle bruge weekenden til at se, hvor vi lå i forhold til nogle af de bedste U14 hold, og hvad vi kunne på nuværende tidspunkt. Det viste sig at vi fulgte fint med, og endte med at gå videre fra puljen som 1’er efter et knebent et-måls nederlag til DUH Esbjerg og to sejre over henholdsvis Silkeborg Voel og HEI. Det betød semifinale søndag morgen kl. 8.30 mod VRI. Den blev desværre tabt med en enkelt scoring, hvor vi følte vi selv kunne afgøre kampen, men bestemt ikke holdt niveau. Alt i alt var det en god weekend, hvor vi fik sammenlignet os med nogle af de bedste hold og fik vist, at vi fint kan spille med. Vi fik også set at forsvaret ser fint ud, men der mangler en del angrebsmæssigt, som vi efterfølgende er gået i hård træning for at optimere.”

1. Division Damer
Søndag d. 10. september kl. 13:00 åbner vores Damehold sæsonen i 1. Division. Det sker i det tætteste vi kommer på et lokalopgør, nemlig mod Roskilde Håndbold – et hold, der i denne sæson går efter oprykning til Dameligaen. Vi håber, at I vil komme i hallen til årets første hjemmebanekamp og se, om vores damer kan stille noget op i den første kamp i landets næstbedste række.

Fra klubben ønsker vi alle de hold der skal spille Niveaustævner i september, held og lykke!

RH – Vi er klubben

Klubnyheder
W1siziisijiwmtyvmtavmdqvodvinjeznnkxcv9ta3lty3jhcgvyx1nwb25zb3iuanbnil1d?sha=7ffd8982552e34c9