Klubnyheder

W1siziisijiwmtyvmtavmtyvog9nexg2m2ttdl9sq19mzwfkzxjib3jklmpwzyjdxq?sha=848445144eda139e

​RØDOVRE HK NYHEDSBREV AUGUST 2017​

04.08.2017

Kære alle i og omkring Rødovre HK

Vi ser i denne måneds nyhedsbrev frem mod den kommende måned og en spændende sæson:

Klubtur til Hammel
Hele Rødovre HK fra U10 til Senior tager til Hammel i slutningen af måneden, nærmere bestemt d. 25. – 27. august. Planlægningen er i fuld gang, og der er et godt og spændende program i vente! I denne omgang vil vi minde alle om, at der snarest er tilmeldingsfrist:

Tilmeldingsfristen er allerede onsdag d. 9. august, så skynd jer inden det er for sent! I tilmelder jer og betaler gennem Holdsport via følgende link: https://www.holdsport.dk/activities/5537059


Hjælp til ”Tutten” søges
Vi har i Rødovre HK stort brug for ekstra hænder til drift af cafeteriaet (i daglig tale kaldt ”Tutten”). De frivillige, der indtil nu har ydet et ubeskriveligt stort stykke arbejde for klubben, har desværre måtte trække stikket fra flere af cafeteriaopgaverne. Tutten bidrager både økonomisk til klubben, da al overskuddet går hertil, men danner også rammen om gode oplevelser for både tilskuere og spillere på kampdage.

Der søges bl.a. folk til at stå i Tutten ved forskellige vagter, én til at være ansvarlig for vagtplaner, én til kontrol og indkøb samt en ansvarlig for arrangementer.

Har du lyst til at hjælpe klubben med én eller flere af ovenstående opgaver, bedes du kontakte Ungdomsformand Stig Jansson på stig.jansson@rodovrehk.dk – det er vigtigt for vores frivillige forening J


Opstart på holdene
Der er desuden heller ikke længe til holdene starter op med træninger igen. Nogle hold har sågar også et stævne her i opstarten, foruden klubturen til Hammel. Husk at tjekke med jeres træner, hvornår I starter træningerne op igen efter sommer.

Vi ønsker alle en god opstart på den nye sæson!

RH – Vi er klubben

W1siziisijiwmtyvmtavmtyvngpinzh6mhr2c19sq19ta3lzy3jhcgvylmpwzyjdxq?sha=5d3387e9732eb8da