Klubnyheder

W1siziisijiwmtyvmtavmtyvog9nexg2m2ttdl9sq19mzwfkzxjib3jklmpwzyjdxq?sha=848445144eda139e

RØDOVRE HK NYHEDSBREV JULI 2017

23.06.2017

Kære alle i og omkring Rødovre HK

Sommerferien skydes nu i gang, og vi udsender derfor juli måneds nyhedsbrev lidt tidligere end normalt, så man har lidt god læsning til sommeren :-)


Store Beach Handball præstationer
Sommer er i håndboldens verden lig med strandhåndbold, og det gjaldt også mange af RH’s hold. Særlig U18 Pigernes store præstation bør fremhæves, da de for 4. år i træk kunne trække DM guldet om halsen. Det skete efter en imponerende beach-sæson hvor samtlige kampe til både stævner, kvalifikation og DM blev vundet. Tingene blev slået fast med en sikker sejr i DM-finalen over HIK. Et stort tillykke skal lyde til de dygtige piger!

Også andre hold leverede gode præstationer i sæsonens Beach Handball. Her i blandt kan nævnes at klubbens damer også kvalificerede sig til DM, men måtte tage til takke med en delt 7. plads. Også flotte stævnesejre til U18 Drenge, U16 Drenge, U16 Piger og U14 Piger samt en finaleplads til U10 Drengene sætter sit punktum for en masse flotte stævner for RH’s mange hold.

Erhvervsnetværk
Til den kommende sæson oprettes der et erhvervsnetværk i klubben. Erhvervsnetværket er for alle interesserede der vil indgå et sponsorat eller partnerskab med Rødovre Håndboldklub, og vil i første omgang danne rammen om og være centreret omkring de forestående 1. Divisions damekampe. Hvis det skulle have interesse at være en del af, eller for den sags skyld er noget I vil høre nærmere om, skal I blot kontakte PR- og Sponsorudvalgsformand Alexander Hansen på alexander.hansen@rodovrehk.dk.


Nyt samarbejde med Idrætsforeningen Espelunden
Rødovre HK har netop indgået et nyt samarbejde med Idrætsforeningen Espelunden. Det betyder, at Rødovre HK starter et hold op målrettet børn og unge i alderen 6-15 år med særlige behov – det være sig børn der er udviklingshæmmede, har fysiske eller psykiske handicaps men sågar også søskende til børn på holdet. Formålet er at give et sportstilbud der ellers ikke udbydes mange lignende af, og herigennem inkludere børnene i en spændende idrætsgren.

Det nye hold starter op i september, og vil i udgangspunktet ligge torsdage mellem 15:00 og 16:00. Træningerne varetages af vores yderst kompetente træner Katarina Juul Hansen, der i samarbejde med andre dygtige trænere vil skabe nogle gode træninger og sportsoplevelser for børnene.

Skulle det have interesse for jer eller nogen I kender, bedes I kontakte Trine Ravn fra IFEL på tr@ifel.dk.

RH’s Damer vandt idrætspris
Klubben bedste damehold blev i juni måned kåret til Årets Idrætsudøver i Rødovre Kommune 2017 efter deres oprykning til 1. Division. Efter et forår med rene sejre og en hel sæson ubesejret på hjemmebane kom oprykningen i hus i sidste spillerunde. Det blev hædret ved den årlige fest i Rødovrehallen, hvor borgmesteren overrakte pokal, blomster og bevis for en flot sæson. Vi glæder os til at følge holdet i den kommende sæson. Også klubbens U16 og U18 Piger blev hædret for hhv. deres sølv- og guldmedaljer til DM i Beach Handball 2016.

Helle Møller udnævnt til æresmedlem i RH

På generalforsamlingen d. 19. juni blev Helle Møller udnævnt til æresmedlem af Rødovre Håndboldklub – en æresbevisning, som hun efter mange lederskaber i klubben har gjort sig mere end fortjent til.

Helle har været en del af klubben siden sidst i 70’erne, og varetaget forskellige poster, f.eks. næstformandsposten samt formand for ungdomsudvalget, seniorudvalget og eliteudvalget. Helle har desuden været revisor i klubben og samt holdleder på damerne i 1. Division i 80’erne og 90’erne hvor hun også var holdleder på dame U- og A-landsholdene. Helle er stadig at finde til damernes kampe som tidtager eller sekretær, ligesom hun fortsat er en del af bestyrelsen.

Vi sætter meget stor pris på alt det arbejde Helle har udført for klubben gennem årene, og udnævnelsen til æresmedlem i klubben er derfor blot et lille bevis på hendes betydning for Rødovre HK.


Klubtur til Hammel
Til sidst vil vi minde alle forældre og spillere om, at vi nærmer os tilmeldingsfristen for den årlige klubtur til Hammel. Vi vil derfor opfordre til, at få klaret tilmeldingen inden I går på sommerferie, så I kan holde ferie med god samvittighed. Tilmeldingen foregår som tidligere annonceret på Holdsport: https://www.holdsport.dk/activities/5537059


Vi ønsker alle i klubben en rigtig god sommer!

RH – Vi er klubben

W1siziisijiwmtyvmtavmtyvngpinzh6mhr2c19sq19ta3lzy3jhcgvylmpwzyjdxq?sha=5d3387e9732eb8da