Klubnyheder

W1siziisijiwmtyvmtavmtyvog9nexg2m2ttdl9sq19mzwfkzxjib3jklmpwzyjdxq?sha=848445144eda139e

RØDOVRE HK NYHEDSBREV JUNI 2017

04.06.2017

Kære alle i og omkring Rødovre HK


Klubbens ungdoms- og seniorhold har nu startet træningerne op igen efter en flot sæson 16/17: En sæson der bl.a. bød på oprykning til hhv. 1. og 2. Division af klubbens to damehold, en flot 4. plads til DM af U18 Piger og U10 Piger, pokalfinale-triumf til U18 Drenge, DM Guld og Sølv i Beach Handball til hhv. U18 Piger og U16 Piger og mange flotte turnerings- og stævnepræstationer af vores resterende ungdomshold. Nu er det dog tid ti at rette blikket fremad mod sæsonen 17/18.

Nye trænere

Til den kommende sæson byder vi velkommen til en masse nye trænere! Blandt de nye trænere kan vi som cheftrænere og afdelingsansvarlige byde velkommen til Philip Reenberg på U10 Drenge, Emil Elling på U12 Piger, Mikkel Langetoft-Nielsen på U16 Pige, Troels Brøns på U18 Piger og Nils Greve på U18 Drenge. Vi har desuden med stor glæde fået tilslutning af trænere på mange afdelinger i form af assistenttrænere, 2. holdstrænere, ungtrænere osv. Vi skylder disse, samt de trænere der fortsætter, et stort tak - det er jer der får klubben til at være det den er!

Tak til gamle trænere

Et stort tak skal også lyde til de personer der af forskellige årsager ikke fortsætter som trænere: Daniel Rensch Nielsen, Jacob Dahl Pedersen, Mads Pehrson, Meltem Durucan, Michael Taskov, Lotte Grell, Mads H. Thomsen og Thomas Sørensen. Vi har i klubben sat meget stor pris på jeres indsats!

Afslutningsfest

Lørdag d. 20. maj blev klubbens årlige afslutningsfest afholdt. Det var endnu en gang en hyggelig eftermiddag og aften, hvor alle holdenes trænere bl.a. fik holdt taler og uddelt priser for årets spillere, fightere og profiler. Alle vinderne kan findes på RH’s hjemmeside.

Pladsbestemt træning

Til den nye sæson har vi implementeret flere nye tiltag, heriblandt klubbens første ”Pladsbestemte Træning”: Her var fløj- og stregspillere samt målvogtere fra U16 og U18 Drenge og Piger samlet torsdag i Kristi Himmelfart. Under trænere Peter Jagd og Jacob Bønnelykke blev der arbejdet med de små detaljer for hver af positionerne. Disse træninger vil fortsætte resten af sæsonen med nye fokuspunkter for hver eneste position. Formålet er at

styrke årganges sammenhold, samt give spillerne en masse værktøjer de kan arbejde videre med til deres mange ugentlige træninger.

Ny PR- og Sponsorformand

Som noget nyt i RH har vi tilknyttet en PR- og sponsoransvarlig: Alexander Hansen. Husk, at der altid er mulighed for at blive sponsor i RH nærmest uanset budget. Så hvis du selv har lyst til at sponsorere, eller kender nogen der kender nogen der har lyst, så send en mail til Alexander på alexander.hansen@rodovrehk.dk.

90’er fest

I maj måneds sidste weekend hjalp Rødovre HK til ved den store 90’er fest. Lørdag opstod der dog lidt udfordringer pga. en kommunikationsbrist, men da tingene så aller mørkest ud, sprang en masse frivillige til og hjalp i en sand SOS. Fra fredag til søndag blev der knoklet en vis legemsdel ud af bukserne. Dét er et tegn på, at vi har en helt særlig klub båret af frivillige og arbejdssomme mennesker. En stor ros og et endnu større tak skal lyde til alle de kræfter der hjalp klubben til festen!

Klubtur til Hammel

Til sidst skal vi minde om, at vi traditionen tro tager til Hammel på den årlige klubtur i weekenden 25.-27. august. Tilmeldingsfristen er allerede onsdag d. 9. august, så få bare tilmeldt jer den gode tur med det samme J

Vi ser nu frem til en juni måned med en masse gode træninger, inden sommerferien venter lige rundt om hjørnet.

Hjælp RH

Hjælp Rødovre Håndboldklub økonomisk ved at hygge dig på på Roskilde festival. Vi tilbyder nu: - armbånd til hele Roskilde festivalugen. Det eneste du skal er, at arbejde 4x8 timer under denne uge. Du kan selv vælge hvordan disse timer skal fordeles, dog foretrækker vi, hvis det kunne være 00:00-08:00, 08:00-16:00 eller 16:00-24:00. Så tag dine venner, kollegaer eller familie i hånden og hjælp Rødovre Håndboldklub økonomisk på Roskilde. Eneste krav er, at man er fyldt 17 år. Spred budskabet. Du tilmelder dig på følgende måde: Skriv en mail til RHroskildefestival@gmail.com med følgende oplysninger: Navn og adresse.

RH – Vi er klubben

W1siziisijiwmtyvmtavmdqvnmxwytrlngpnof9sb2rvdnjls29yzxnrb2xlx1nrexnjcmfwzxiuanbnil1d?sha=078ad5561d5c78ec