Klubnyheder

W1siziisijiwmtyvmtavmdqvmm53atl6dzq4dl9sb2rvdnjls29yzxnrb2xlx0xlyxnkzxjib2fyzc5qcgcixv0?sha=d6cfb3fb59cf4ee5

Portræt af en træner: Peter Jagd

14.10.2016

Peter Jagd

Peter Jagd er damernes nye assistenttræner

Mit navn er Peter Jagd, og jeg fik i denne sæson muligheden for at være en del af trænerteamet på Dame Senior 1 - et tilbud jeg ikke var i tvivl om var det rigtige at tage. Jeg har de seneste tre sæsoner været en del af Rødovre HK's talentfulde ungdomsafdeling, og jeg så det derfor som en spændende mulighed at prøve kræfter med et dygtigt og arbejdsomt senior-hold, hvor jeg sideløbende er med som assistent på vores U18 Piger.


I tæt samarbejde med Michael Nielsen vil jeg bidrage med både at gå i detaljen og kigge på det overordnede billede, sørge for minutiøs forberedelse samt struktureret hal- og fysisk træning, alt sammen i jagten på at opnå holdets målsætning.


...Portrættet af Peter er det tredje i en række, der vil blive lavet i den kommende tid på baggrund af 2 særlige ønsker:
Dels vil vi gerne prale lidt med vores frivillige trænere og ledere, da det er dem, der er klubben og tegner den i hverdagen, og dels vil vi gerne med ord og billeder fortælle om vores (nye) ansigter, så vi styrker det indbyrdes kendskab til hinanden - og måske ad den vej får "brudt den første is", der kan føre til, at vi inviterer hinanden (og især de nye) på endnu flere kopper kaffe og en sludder i Tutten

W1siziisijiwmtyvmtavmdqvnmxwytrlngpnof9sb2rvdnjls29yzxnrb2xlx1nrexnjcmfwzxiuanbnil1d?sha=078ad5561d5c78ec