Nyheder

W1siziisijiwmtyvmtavmdqvm2v1egvymtdrzl9tcg9ydhlmawvkx0xlywrlcmjvcmquanbnil1d?sha=c01eb90566346500

RH Generalforsamling 2019

26. maj 2019, 21.34

I overensstemmelse med vores vedtægter indkaldes der hermed til ordinær generalforsamling i Rødovre Håndboldklub Lørdag d. 15. juni 2019 kl. 10.00 i RH's klublokale.

Forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest en uge tidligere.

Mød op!

Vis din interesse og brug din indflydelse.

RH Generalforsamling 2019.pdf 

Informationsmøde d. 29/1 om idrætsklasserne på Valhøj skole

29. januar 2019, 10.49Kære håndboldspillere i RHBrænder du for din sport, og vil du gerne udvikle dig yderligere, samtidig med at du passer din skole? Ønsker du at vide mere om Valhøj skoles kommende idrætsklasse på 7. klassetrin, med håndbold træning i skoletiden så mød op i aften:

Tirsdag d. 29. januar Kl.: 18.30-19.10 i klublokalet i RØS2
hvor udøvere og forældre inviteres til et kort informationsmøde.


Mødet er tænkt som en kort appetitvækker, hvor du kan høre om Valhøj Skoles idrætsklasser samt få mulighed for at stille spørgsmål.


For yderligere information kan skolen kontaktes. Du kan også kigge forbi vores hjemmeside eller Facebook på:
https://www.facebook.com/Valho...

http://www.valhoj-skole.skolei...


Med venlig hilsen
Tenna Terney Idrætskoordinator
Valhøj Skole Rødager Alle 102
2610 Rødovre
Tlf.: 36 37 83 83
E-mail: tenna.terney@rk.dk


infobrev_klubmøde2019_håndbold.pdf

Nyhedsbrev - Januar 2019

15. januar 2019, 12.06

Hej  


Først og fremmest Godt Nytår til alle
jer i og omkring Rødovre Håndboldklub.


Der er nu gået en måned siden vores sidste
nyhedsbrev, men der er allerede massere af ting vi gerne vil dele med jer:


Nisse OL 2018, Katrine og Laura til
talenttræning, Status på holdene til turneringen, Uddeling af Rødovre Lokal Nyt
samt opdatering fra julestævnerne.


Læs det fulde nyhedsbrev i nedenstående PDF-fil
(link nedenfor)


RH -
Vi er klubben


Har du input til et kommende nyhedsbrev så
skriv til os på RHNyhedsbrev@Rodovrehk.dk

RH Nyhedsbrev December.pdf

Nyhedsbrev November 2018

2. december 2018, 23.08

Hej  

Efter længere tids venten, kommer der endelig et nyhedsbrev fra os igen – og derfor skal der selvfølgelig opdateres på en masse ting fra både september, oktober og november!

Læs det fulde nyhedsbrev i medsendte PDF-fil.

RH - Vi er klubben

RH Nyhedsbrev.pdf

RH Generalforsamling 2018

5. juni 2018, 23.44


RH Generalforsamling 2018. I overensstemmelse med vores vedtægter indkaldes der hermed til ordinær generalforsamling i Rødovre Håndboldklub Tirsdag d. 19 juni kl. 19.00 i RH's klublokale.


Forslag, som ønskes behandlet på genralforsamlingen, skal være formanden i hænde senest en uge tidligere.


Mød op!


Vis din interesse og brug din indflydelse.


Generalforsamling 2018.pdf


NYHEDSBREV MAJ 2018

26. april 2018, 10.30


Kære alle i og omkring Rødovre HK.

Hermed sæsonens sidste nyhedsbrev med mange gode nyheder og flotte resultater.

U14 Pige vinder DM-bronze
Efter en flot sæson og et lige så flot DM i weekenden 21.-22. april kunne vores U14 Piger lade sig hylde som Danmarks 3. bedste hold! Cheftræner Casper Madsen fortæller om weekenden:

"Selve weekenden startede for pigerne fredag aften med ankomst til Hotel Strandparken i Holbæk, hvor der efterfølgende var mad i byen og brætspil senere på aftenen. Her kan vi konkludere, at U14 pigerne endnu ikke kan vinde over deres trænere."

Lørdag morgen startede DM så for alvor. Første kamp var mod FIF, som man havde tabt to kampe til og vundet én. Kampen havde lidt af det hele, nerver, flot spil, knap så flot spil og spænding. Desværre endte den med at blive tabt med 19-16. Anden kamp var mod VRI og blev vundet med 5 efter flot fight, og det var især en velspillet 2. halvleg, der gav sejren. Søndag morgen var sidste kamp og mod Bording KFUM, der endte med at vinde kampen med 8 og derfor blev danske mestre. Stort tillykke til dem. Alt i alt har det været en god weekend, der sluttede med en flot 3. plads og en kæmpe oplevelse rigere.

Alt dette blev afsluttet med grillpølser i hallen, hvilket også var afslutningen på en sæson med op- og nedture. Når man ser tilbage, kan man ikke andet end være glad for en bronzemedalje og det at kunne kalde sig landets 3. bedste hold.

U14 Pigerne vil gerne takke alle dem, der har bakket os op, og tak til Anker og Claus for deres arrangement søndag eftermiddag. Hele arrangementet og opbakningen fra klubben har skabt minder til fremtiden for pigerne og ikke mindst trænerne.

Og for at det ikke skal være nok, så har U14 Pige 2 også excelleret i denne sæson: Efter en flot sæson i 2. Division, kunne pigerne kalde sig Sjællandsmestre i rækken, efter to tætte og spændende kampe mod Ajax København og Slagelse Håndboldklub. Også stort tillykke til dem!

Pokalfinaler
Foruden U14 pigernes flotte DM-bronze, blev der i samme weekend afholdt ungdomspokalfinaler. Her var vi repræsenteret med intet mindre end to hold: U10 pigerne spillede en tæt finale, hvor de dog måtte tage til takke med et sæt sølvmedaljer, efter et nederlag på 13-16 til Øresund Håndbold. Vores U12 Drenge kunne derimod løfte pokalen efter cifrene 19-16 over Team Helsinge. Drengene førte fra start til slut, og efter en flot spillet kamp kunne drengene og deres trænere juble over sejren. Holdet blev bakket godt op af et heppekor bestående af venner og familie, der var mødt talstærkt for at støtte drengene. Stort tillykke til begge hold med de flotte præstationer i pokalturneringen!

Damernes sidste kamp i 1. Division
…i denne omgang. De nåede dog at spille sig til en flot sejr i den sidste kamp på hjemmebane mod AGF på hele 30-26. Det var en tiltrængt men også fortjent sejr efter al deres hårde arbejde gennem hele sæsonen. På trods af modgang på modgang har både spillere og trænerteam holdt fast i et godt stykke arbejde, der altså gav den en sejr i sidste spillerunde. Det var dog desværre ikke nok til at undgå den nedrykning, der gennem en del spillerunder havde været en realitet. Til gengæld tager alle aktørerne omkring dameholdet en masse god erfaring med sig videre, og ser frem mod næste sæson. Damerne holder nemlig, ligesom de fleste andre hold, sæsonpause inden der startes op igen i maj, denne gang med en dameafdeling med hold i både 2. og 3. Division.

RH Kamparrangement søndag d. 8. april
Søndag d. 8. april afholdte vi RH Kamparrangement til stor succes for flere af vores hold. U10 Drengene åbnede i et intenst lokalopgør mod Brøndby, med alle tilskuere siddende helt ude på kanten af tilskuerpladserne. Det var nemlig en tæt kamp, der først blev afgjort i de sidste minutter til hjemmeholdets fordel. U14 Drenge 2 fulgte dagen op med en meget overbevisende sejr, der cementerede en lige så flot og ubesejret sæson i rækken. En plads der sikrede dem en slutspilsplads og senere en sejr i slutspillet et par uger efter i Nakskov. En flot triumf til U14 Drenge 2! Vores U16 piger leverede i kamp 3 noget af en gyser: Kampen bølgede frem og tilbage hele vejen, og med få sekunder tilbage, så det ud til at blive til et smal nederlag til vores piger. Men med en flot scoring at Julie Bille fra en spids fløjposition, kunne holdet udligne i allersidste sekund, og så var jublen stor! En dejlig måde at slutte årets U16 Pige 1. Division af på foran et tændt hjemmebanepublikum. Den spænding var svær at følge op på, selvom der i den sidste kamp i arrangementet var rigeligt at spille for: Her sikrede Rødovre HK’s U14 piger sig en samlet sejr på 13 mål over Svendborg Håndbold i DM-kvalifikationen, der altså nogle uger efter gav dem en DM-bronzemedalje. Tusind tak til alle fremmødte tilskuere på dagen – uden jer havde stemningen ikke været på samme høje niveau.

Favorabel aftale med Rødovre Fitness Club
Som en del af Rødovre HK kan vi nu tilbyde en favorabel aftale med Rødovre Fitness Club. Her kan forældre, søskende, kærester osv. til spillere i Rødovre HK få et fitnessmedlemsskab for bare 150 kr. om måneden (mod de normale 275 kr.). Kontakt blot Rødovre Fitness Club, fortæl om din relation til én af spillerne i klubben, og nyd så de gode træningsfaciliteter, der blot ligger nogle få minutter fra hallen.

Afslutningsfest
Som tidligere annonceret har vi rykket årets afslutningsfest til lørdag d. 9. juni kl. 16:30. Tilmeldingen foregår via nedenstående link og er allerede onsdag d. 9. maj – så få hellere tilmeldt dig og din familie med det samme!

https://www.holdsport.dk/sport...

Årets ungdomsleder

Inden afslutningsfesten har du muligheden for at nominere Årets Ungdomsleder. Prisen gives til én af vores mange dygtige frivillige, som gennem en ekstraordinær indsats har fortjent den store anerkendelse. Det kan være en træner, der har gjort et godt stykke arbejde over hele sæsonen, en frivillig der har hjulpet klubben i den rigtige retning eller noget helt tredje: Så længe det er en person der er værd at anerkende, bør han eller hun selvfølgelig indstilles til Årets Ungdomsleder.

Indstillingen sendes til ungdomsformand Stig Jansson på stig.jansson@rodovrehk.dk, og prisen overrækkes ved årets afslutningsfest d. 9. juni. Indstillingen skal være modtaget senest fredag d. 18. maj.

Nye medlemmer
I april måned fik vi hele 10 nye spillere. Et stort velkommen i klubben skal lyde til Alberte Nielsen, Amillia Olsen, Ann Hammer, Ann Laybourn, Benjamin Munch, Emil Miller, Emma Hammer, Malou Chrisstiansen, Nicoline Stilling og Valdemar Byrgersen.

Næste sæson
Med sæsonens sidste nyhedsbrev, kommer selvfølgelig også et kort blik frem mod næste sæson. Her vil vi blot opfordre til, at I holder jer orienteret på Holdsport og hos jeres kommende trænere om træningstider, opstartsmøder osv.

Tak for en fantastisk sæson 17/18 – vi ønsker alle en mindst lige så god sæson 18/19.

RH – Vi er klubben


Sidste kamp i 1. Division for denne gang

12. april 2018, 17.58

Rødovre HK’s damer møder lørdag d. 14. april kl. 14:00 AGF i sæsonens sidste kamp i 1. Division. Nedrykningen er en kendsgerning, og har desværre været det noget tid. Alligevel er der rigeligt at spille for, mener Peter Jagd:
”Vi har endnu vores første sejr til gode, og der er kun ét skud tilbage. Sidst tabte vi hele 31-20 i Århus, så vores forventninger må ikke være til andet end en flot præstation, selvom vi gerne vil slutte sæsonen af med en sejr. Uanset hvad skal vi rykke ned med ære. Æren havde vi sidste weekend i Gudme, og den præstation skal vi som minimum kunne leve op til på lørdag. Den gode præstation er inden for vores egne hænder, og så må vi se, om det er nok til sæsonens første sejr”.
På trods af en sæson med kun et enkelt point, har det alligevel været en god sæson for damerne:
”Vi ville ikke være sæsonen i 1. Division foruden. Selvom det har været utrolig hårdt at håndtere al modgangen, har det alt i alt været en god oplevelse. Oprykningen sidste år står for mig som et kæmpe højdepunkt, og vores sammenhold i selv de sværeste perioder i år er noget, man skal lede længe efter. Selvom vi gerne havde set flere point på kontoen, drager vi alle rigtig gode erfaringer med fra et højt niveau: Både de kampe der var tætte, men også de kampe hvor vi blev udkonkurreret af de allerdygtigste hold. Det er erfaringer holdet skal forsøge at bruge i næste sæsons 2. Division.” slutter Peter Jagd.
Foruden den sidste kamp i 1. Division, er det samtidigt den sidste kamp i trøjen for både stregspiller Rebekka Sejdenfaden, venstre back Simone Dillon, målvogter Freja Hammer, holdleder Rikke Borup og cheftræner Peter Jagd. Vi håber derfor, at publikum vil være med til at skabe god stemning i den sidste hjemmekamp, så alle spillere, ledere og trænere får en god afslutning på den flotte præstation, det trods alt har været at spille 1. Division.
Samtidigt vil vi gerne benytte muligheden for at sige tak til alle de tilskuere, der trofast gennem sæsonen har bakket damerne op i både medgang og ikke mindst modgang. Det betyder mere end I tror!

NYHEDSBREV APRIL 2018

1. april 2018, 12.34

U14 Pige i kvalifikation til DM

Søndag d. 25. marts tog U14 Pigerne til Svendborg til det første af to opgør om en kvalifikation til DM. I en målfattig første halvleg brillerede begge holds målvogtere, og med en spinkel pauseføring på 7-5 var der lagt op til endnu en spændende 2. halvleg. Ved stillingen 13-10 til RH fik de dog skruet tempoet i kontramaskinen op: Gode forsvarsaktioner kombineret med store redninger i målet gav nogle lette mål på kontra, og RH kunne øge til 18-10. Kampen endte med en sejr på 19-12 og gav dermed et godt udgangspunkt inden returopgøret.

Næste kamp afvikles søndag d. 8. april, hvor vi også har kamparrangement. Rødovre HK’s U14 Piger kan altså klare sig med at tabe med 6 mål for at sikre en plads blandt landets 4 bedste hold. Intet er dog sikkert endnu, da der endnu er 50 minutters håndbold tilbage at spille. De har derfor brug for stor opbakning fra tilskuerrækkerne, hvis de skal tage det sidste skridt mod DM.Vi håber at pigerne løser opgaven og spiller sig til DM. Dette afvikles d. 21.-22. april i Vallekilde Hørve Fritidscenter. Her vil de skulle spille lørdag d. 21. april kl. 09:30 mod FIF og igen kl. 16:00, hvor de søndag så spiller sidste kamp kl. 10:00. Hvem de resterende modstanderne bliver (og om vores U14 Piger overhovedet kommer med) afgøres først på et senere tidspunkt.RH Kamparrangement søndag d. 8. april


I forbindelse med U14 pigernes returkamp i DM-kval’en afvikler vi søndag d. 8. april endnu et RH kamparrangement. Det vil foregå fra kl. 10:00 – 14:30 hvor der med indløb, speak og musik til alle kampene vil være mulighed for at se vores U10 Drenge, U14 Drenge 2, U16 Piger og altså U14 Piger.


Så tag dine forældre, søskende, bedsteforældre eller nogle andre under armen og kom forbi til et godt arrangement og støt op om vores dygtige ungdomshold. Cafeteriet har åbent, og der er selvfølgelig gratis entré for alle.


RH Målvogterseminar 2018

Med stor succes afviklede vi i midten af marts måned RH Målvogterseminar 2018. Her var dejligt mange trænere mødt op til kursus om målvogterspillet, hvor udviklingskonsulent og dametræner Peter Jagd, U12 Pige træner Emil Elling og U18 Pige træner Troels Brøns gav deres inputs til målvogtertræning.I hallen gav en masse ungdomsspillere den gas til træningen: Hele 8 målvogtere stod klar til at dygtiggøre sig og 11 markspillere fik virkelig sat deres skudkompetencer på prøve. En meget stor ros skal lyde til de fremmødte spillere, der holdt stor koncentration hele vejen igennem.En tak skal også lyde til Troels Brøns og Emil Elling for gode bidrag til kurset. Fra nu af håber vi bare, at vores dygtige ungdomstrænere vil implementere noget af den nye viden i deres træning, til fortsat stor gavn for vores mange talentfulde målvogtere. Held og lykke med det fortsatte arbejde :-)Afslutningsfest

Tilmeldingen til årets afslutningsfest er nu åben frem til 4. april. Tilmelding og betaling foregår på nedenstående link, og man skal være tilmeldt for at kunne deltage.
https://www.holdsport.dk/sport...Som tidligere skrevet afholdes afslutningsfesten lørdag d. 28. april, og det er som altid en fest, I ikke vil gå glip af. Foruden god mad og drikke, hyggeligt selskab og gode oplevelser, vil der selvfølgelig vanen tro også være uddeling af priser for årets spiller, fighter og profil for hver afdeling. Tilmeld jer hellere med det samme!Årets ungtræner

Ifm. afslutningsfesten vil vi i år også kåre ”Årets Ungtræner i RH”. Vi har nemlig i indeværende sæson haft flere ungdomsspillere som trænere, end det tidligere har været tilfældet. For at anerkende det store stykke arbejde, der er lavet i de forskellige afdelinger, vil der altså for første gang i år uddeles denne pris.


Årets ungtræner er en træner, der aldersmæssigt er U18 eller yngre, og som er tilknyttet et børne- eller ungdomshold i klubben.Indstilling skal ske til Christina Hansen (christina.hansen@rodovrehk.dk) senest d. 10. april, hvor man kan sende et kortere eller længere skriv om, hvorfor den pågældende træner fortjener prisen. Både trænere, spillere og forældre er velkomne til at indstille. Christina vil i samarbejde med udviklingskonsulent Peter Jagd og ungdomsformand Stig Jansson vælge, hvem der løber med prisen.Nye medlemmer

I marts måned fik vi hele 16 nye spillere. Et stort velkommen i klubben skal lyde til Carl-Emil Kristensen, Dicte Rahbek, Ellen Mortensen, Elvie Kroon, Emilie Halkier, Emilie Høj, Emilie West, Emine Kuzey, Eskild Hertzum, Isabella Olsson, Kalle Rokkjær, Lui Enevoldsen, Luis Paaske, Simone Svendsen, Sofie Bern og Svend Jespersen J


RH – Vi er klubben

NYHEDSBREV MARTS 2018

5. marts 2018, 16.51

Kære alle i og omkring Rødovre HK

MGP Aften
En god vinteraften i februar holdt klubbens U10 og U12-spillere MGP aften. Det blev en hyggelig aften med mange ting: Selve Børne-MGP blev vist på storskærm i Tutten, hvor børnene hyggede sig med slik og sodavand, mens andre gik i hallen og spillede lidt hygge-bold. Inden da havde Tutten sørget for god mad, der blev fulgt op af en gang RH-Banko, hvor særligt ét bord løb med mange af de flotte præmier! Alt i alt en stor succes, hvor børnene virkelig hyggede sig og kom hinanden ved på tværs af både køn og årgange.

Trænere til sæsonen 18/19
Vi har efterhånden fået mange trænere på plads, og hvilket trænerteam i klubben til den kommende sæson! I kan se alle vores trænere for den kommende sæson på vores hjemmeside: http://rodovrehk.dk/klub/rodov...

Vi kan i samme omgang præsentere trænerne for vores Herresenior: 1. holdet skal trænes af Jonas Jensen som cheftræner og Jacob Bønnelykke som spillende assistent. 2. holdet skal ledes af Nils Greve chef og Jeppe Bloch Lauridsen som spillende assistent. Et rigtig spændende trænerteam, der lover godt for den kommende sæson på herrerne.

Vi mangler dog stadig flere trænere, både cheftræner til vores U16 Drenge samt assistenter og hjælpetrænere til flere af vores dygtige og talentfulde ungdomshold. Hvis det har interesse, eller du kender nogen, det kunne være relevant for, så send en mail til Udviklingskonsulent Peter Jagd på peter.jagd@rodovrehk.dk.

RH Målvogterseminar 2018
Der er ikke lang tid til årets målvogterseminar løber af stablen. Lørdag d. 17. marts fra 12:00 – 15:30 er alle interesserede inviteret til kursus om målvogterpositionen: Både teori om hvad gode målvogtere skal kunne og hvad vi som trænere skal rette på. Der vil desuden være en session i hallen med medier, hvor vi vil få gode øvelser for målvogterne både med og uden skytter. Vi er allerede nu oppe på hele 19 tilmeldte trænere/kursister, men vi håber selvfølgelig på mange flere til den inspirerende og lærerrige dag! Tilmelding sker til peter.jagd@rodovrehk.dk eller på Holdsport senest mandag d. 12. marts.

Nye medlemmer
I februar måned fik vi hele 10 nye spillere. Et stort velkommen i klubben skal lyde til Anna Thorninger, Gustav Garval, Jannick Pedersen, Ludvig Krathus-Mark, Marie Fryd, Morten Mouritzen, Oskar Krathus-Mark, Simon Gregersen, Sylvester Bladsen og Vicca Malsø J


RH – Vi er klubben

1. Div. i et vigtigt, taktisk opgør på søndag

28. februar 2018, 10.16

Rødovre HK’s damer møder på søndag kl. 15:00 Bjerringbro FH. Begge hold ligger i den nederste halvdel af tabellen, og med en sejr til Bjerringbro i det første opgør på blot et enkelt mål, er der altså lagt op til en spændende kamp:


”Som altid er vi godt forberedte. Men det er også klart, at når man kan se en mulighed for point, så er også tændingen lige dét større, og der er brug for både tænding og god forberedelse på søndag. Vi føler, vi har en revanche til gode fra sidst, hvor vi stod med alle muligheder for at tage en sejr. Hvor end vi gerne ville have vundet dér, vil vi dog endnu hellere tage sejren foran vores hjemmepublikum. Vi jagter fortsat vores første sejr, og at få den på søndag ville betyde alverden” siger cheftræner Peter Jagd.


Kampen forventes at blive en taktisk kamp, hvor bl.a. 7 mod 6-reglen vil blive benyttet en hel del:


”Bjerringbro har altid, også før de nye regelændringer, spillet meget 7 mod 6. Det har vi klare forventninger om, at de vil tage i brug igen på søndag. Man vil derfor få en kamp at se, hvor der vil komme mange taktiske udspil fra begge parter både i spillet 6 mod 6 og 7 mod 6. Uanset om de spiller det ene eller det andet, og uanset hvordan de måtte dække, har vi en plan klar. Så bliver det afgørende at se, hvor godt vi så udfører den plan, og hvor vidt vi er villige til at arbejde hårdere end Bjerringbro. Taktik og grundig forberedelse er én ting, men hårdt arbejde og stor koncentration er i bund og grund langt vigtigere” slutter Peter Jagd.


Kampen fløjtes i gang på søndag kl. 15:00 i Rødovre Stadionhal. Tutten har som altid åben, så man kan få sig en sandwich eller sin eftermiddagskaffe til opgøret. Vi håber at se så mange i hallen som muligt!

Rødovre HK har alle cheftrænere på plads til sæsonen 18/19

4. april 2018, 10.58

Vi har i Rødovre HK styr på cheftrænerposterne for mange af vores afdelinger til den kommende sæson 2018/2019. Følgende trænere er ansat til den næste sæson:
U6, U7 & U8


For vores U6 til U8-hold vil Jeannie Sambleben fortsætte det gode arbejde, hun og de andre trænere har lagt for dagen. Alle træninger er kendetegnet ved højt humør og mange gentagelser til den enkelte spiller, der er med til at skabe glade og dygtige håndboldspillere på den lange bane. Det er lige i vores ånd om ungdomshåndbold, og vi var derfor aldrig i tvivl om, at årgangene skulle fortsætte med Jeannie Sambleben ved roret!
U10 PIGE


Elin Brøns vil den kommende sæson være cheftræner for vores U10 Piger. Elin har mange års erfaring som håndboldtræner, og al den erfaring får vi heldigvis glæde af til den kommende sæson. Elin har selv spillet i Rødovre i mange år, og er en af vores ”guldpiger”, der var med til at blive dansk mester i 1987. Vi glæder os meget til at få Elin tilbage til klubben!
U10 DRENGE


På U10 Drenge vil Steen Andersen være cheftræner. Steen kommer senest fra Brøndby hvor han med stor succes har trænet U14 Piger, og han har nogle rigtig gode tilgange til at udvikle vores spillere bedst muligt. Vores U10 Drenge kommer altså i de bedst tænkelige hænder, og til træninger for udviklingen af hver enkelt spiller er det største fokus.
Med sig i teamet har han Betina Meyer som træner. Betina har i år været med som træner på vores U8, og hun har derfor et godt kendskab til spillerne. Med Betinas altid gode humør og energi til træning ved vi, at det er et rigtig stærkt trænerteam, der er blevet samlet til U10 Drengene.
U11 & U12 PIGE


I sæsonen 18/19 vil vi have både en U11 Pige- og en U12 Pige-afdeling med hhv. årgang 2007 og 2006. Denne mulighed har vi fået gennem en meget stor trup, og er besluttet ud fra følgende kriterier:
- De dermed mindre årgange vil give mere fokus og individuel træningstid til hver enkelt spiller. Det giver et meget bedre grundlag for en større individuel udvikling.


- Der vil fortsat være mulighed for både træning ”op og ned” for at matche alle spillerne på netop deres niveau. Foruden det øgede individuelle fokus, vil spillerne altså stadig få træninger med og mod andre årgange.


- Ved begge afdelinger havde vi mulighed for at tilknytte yderst kompetente cheftrænere – en mulighed vi ikke lod gå fra os. Det gode træningsmiljø, der er skabt i år, kan altså nu fortsættes.
Christina Hahowitz bliver cheftræner for vores U11 Piger. Christina har også i år trænet årgang 2007, hvor der til hver eneste træning er garanti for en masse læring og udvikling. Det kommer bl.a. af Christinas enormt store håndboldfaglighed, evne til at planlægge gode træninger og få et helt team til at arbejde sammen. Den udvikling og store glæde hos pigerne ønsker vi selvfølgelig også fremadrettet, og det ville Christina heldigvis gerne være med til.
Emil Elling Jørgensen vil være cheftræner for vores U12 Piger årgang 2006. Med stor interesse i spillernes udvikling, har også Emil sikret træninger på højt niveau i år. Næste sæson bliver ingen undtagelse hvad dét angår. Emil har gennemgået DHF’s Divisions- og Talenttræneruddannelse og er desuden forbundstræner i HRØ – alt sammen en viden og erfaring som kommer alle vores spillere til glæde og gavn.
U12 DRENGE


Både Nina Brinch (”Tusse”) og Mads Knørr Henriksen får ansvaret for vores U12 Drenge. Begge har været med i afdelingen i år, og med deres gode arbejde med drengene, ønskede vi selvfølgelig at fortsætte dét samarbejde, nu med endnu større ansvar. Med mange års erfaring fra håndboldmiljøet ved vi, at vores U12 Drenge har udsigt til en rigtig god sæson.
Med på holdet er der tre yderst kompetente herrer: Niels Burmeister, Klaus Brødsgaard og Lars Schmidt er alle tre kendt af flere af drengene, og vil næste år hjælpe til som trænere. Med deres store engagement bliver trænerstaben altså ikke bare bredere men også helt komplet med deres håndboldfaglighed. Samlet set et yderst stærkt trænerteam på U12 Drenge!
U14 PIGE


En tidligere kending vender hjem: Catja Stegler Lorentzen bliver cheftræner for vores U14 Piger den kommende sæson. Catja nåede kort at være med omkring U14 Pige 2 i den indeværende sæson, men blev tilbudt en mulighed for en stor håndboldtræneruddannelse. Med sig ”hjem” kommer hun nu med DHF’s Børnetræneruddannelse, Træneruddannelse og Divisionstræneruddannelse i bagagen, samt en masse lyst til at få løftet pigernes håndboldspil. Vi glæder os meget til at få Catja tilbage til klubben!
På U14 Pige indtræder Claus Schneider i en assisterende rolle for Catja. Claus har stor håndbolderfaring, og vi får her et trænerteam der supplerer hinanden godt på deres kompetencer, og helt sikkert vil rykke vores U14 piger en masse.
U14 DRENGE


Frederik Kronborg bliver cheftræner for vores U14 Drenge. Frederik kom til klubben for kort tid siden omkring vores U16 Pigeafdeling, og har heldigvis sagt ja til at være cheftræner for vores talentfulde U14 Drenge. Frederik er uddannet Divisionstræner og har senest trænet Ligaherrer i Irland. Med god energi og en stor faglig viden, vil han forsøge at lægge yderligere lag på drengenes spil, og det er vi ikke i tvivl om, at de som afdeling nok skal komme i mål med. De er i hvert fald i gode hænder!
U16 PIGE


Som cheftræner på U16 Pige den kommende sæson er Casper Alrik Madsen, i daglig tale kaldet ”Madsen”. Madsen har med stor succes haft ansvaret for vores U14 Piger, hvor det indtil videre både er blevet til en plads i den bedste række og en titel som pokalmester. Vigtigst er dog, at pigerne har gennemgået en enorm udvikling, som vi håber fortsætter! Madsen har været både træner og spiller i klubben mange år, og foruden erfaringen er han i gang med DHF’s Talenttræneruddannelse. Han bidrager med stor ro, et enormt overblik og har altid gode råd og rettelser til spillerne.
Med sig i teamet har han Cecilie Søndergaard som assistent. ”Sønder” har også i år været assistent for Madsen på U14 Pigerne, og dét samarbejde var alle parter interesserede i at fortsætte. Sønder bidrager med masser af både træner- og spillererfaring på trods af sin unge alder.
På U16 Pige 2 vil Kenneth Caroc få ansvaret. Kenneth kom til klubben kort før jul og har gjort sit indtog med masser af energi og håndboldfaglighed, der virkelig smitter af på spillerne. Kenneth har utallige års trænererfaring, som han bidrager med til hver eneste træning. Han har i år trænet U14 Pige 2, så det succesrige trænerteam fra årets U14-årgang får altså lov at fortsætte deres gode arbejde sammen på U16 Pige næste sæson.
U16 DRENGE


Jette Pedersen og Thomas "TP" Pedersen vil får ansvaret for afdelingen. Jette og Thomas har i år trænet vores U12 Drenge med stor succes, og har i øvrigt utallige års erfaringer med sig. Det betaler sig at have is i maven i jagten på de dygtigste trænere, for her er virkelig tale om et kompetent trænerteam!
U16 drengene vil i øvrigt indgå i et træner- og et træningssamarbejde med både U14 og U18 drengene. Der kan ikke være tvivl om, at set-uppet ser ud til at blive et af de stærkeste, vi længe har set.
U18 PIGE


På U18 Pige fortsætter Troels Brøns som cheftræner til stor glæde for mange af pigerne. Troels har i samme rolle i år gjort et rigtig flot stykke arbejde, hvor han også i perioder har assisteret omkring vores 1. Div. Damer. Troels har mange års erfaring, bl.a. som cheftræner for VSH’s 1. Div. Damer gennem mange sæsoner, og vil altså nu bruge al sin håndboldviden til fortsat at udvikle vores U18 Piger og gøre dem klar til seniortiden. Det er vi rigtig glade for!
U18 DRENGE


Thobias Gyldengren kommer til som cheftræner på U18 Drengene. Thobias kommer til fra HØJ, hvor han senest har været med som træner i U16 Drenge-afdelingen. Foruden at have trænet mange forskellige hold gennem de seneste sæsoner, har han også tidligere fungeret som målmandstræner. Lige så meget som vi glæder os til at få Thobias til klubben, glæder han sig til at træne vores U18 Drenge i den kommende sæson. Det ved vi, bliver en stor succes!
Til vores 2. hold på U18 Drenge har vi Kenneth Nowak. Kenneth har i år været med til at træne vores U16 Drenge, og vil altså fortsætte det gode arbejde omkring vores 2. hold og i hele trænerteamet omkring U18 Drenge.
Det fortsatte arbejde for at finde trænere til de resterende hold fortsætter for fuld tryk! Det gælder både de afdelinger der endnu ikke er blevet meldt ud samt assistenttrænere og 2. holdstrænere til de andre hold. Vi bestræber os hele vejen på at finde trænere fra øverste hylde til alle vores årgange. Det er vi på højtryk ved at gøre til de andre afdelinger, og der vil selvfølgelig komme en besked ud, så snart der er flere aftaler, der endeligt er lukkede.
Spørgsmål vedr. trænere til den kommende sæson kan rettes til Udviklingskonsulent Peter Jagd på peter.jagd@rodovrehk.dk.

NYHEDSBREV FEBRUAR 2018

7. februar 2018, 12.12

Kære alle i og omkring Rødovre HK

2018 er skudt godt i gang. Derfor kommer her et nyhedsbrev oven på en god januar måned, og med nyheden om indtil flere spændende aktiviteter i vente, samt trænere til næste sæson:

U14 Pige pokalmestre 2018!
I starten af januar var der lagt op til en spændende pokalfinale for U14 Piger mellem Rødovre HK og Ajax København - en finale der levede helt op til forventningerne. Efter en tæt kamp, der først blev afgjort i de allersidste sekunder, kunne Rødovre HK sikre sig en sejr på bare et enkelt mål og dermed kalde sig pokalmestre 2018! Et kæmpe stort tillykke skal lyde til både spillerne og trænerteamet, der gennem hårdt arbejde virkelig har fortjent pokalen.

Trænere til sæsonen 18/19
Selvom der endnu er lang tid til sæsonen 18/19, er vi alligevel i gang med at finde de dygtigste trænere til alle vores hold. Der går strygende fremad, hvor indtil flere hold allerede er blevet stærkt besat, men det hårde arbejde for at finde de mest kompetente hold fortsætter. Nogle hold mangler nemlig endnu, da vi vil være sikre på, at vi finder trænere fra øverste hylde. De hold, vi har på plads, kan man læse om i nedenstående nyhed på vores hjemmeside. Nyheden vil i øvrigt blive opdateret løbende, når nye trænere siger ja til aftaler for den kommende sæson. Spørgsmål vedr. trænere til den kommende sæson kan rettes til Udviklingskonsulent Peter Jagd på peter.jagd@rodovrehk.dk

http://rodovrehk.dk/klub/rodov...

Tiltag fra klubudviklingsdagen
Den første weekend af februar holdt hele bestyrelsen et bestyrelsesseminar, hvor de virkelig kom i dybden med mange ting. Ud over en strategi for klubben de næste år både organisatorisk, økonomisk og sportsligt, blev der bl.a. besluttet at invitere alle vores ungdomsspillere til årets afslutningsfest, der vil næste år være ’rollemodeller’ fra seniorafdelingen på vores ungdomshold og så giver vi den ekstra skalle på at dygtiggøre vores målvogtere gennem i første omgang at afvikle ”RH Målvogterseminar 2018” (se nedenfor). Alt i alt nogle rigtig spændende år i vente i Rødovre Håndboldklub.

MGP Aften
Lørdag d. 17. februar kl. 18:00 – 22:30 afholder vi MGP Aften for alle vores U10 og U12 spillere. Her vil man for bare 100 kr. få mad, drikke, snold, to plader til RH-Banko og til sidst hygge mens vi ser børne-MGP på storskærm!

Tilmelding foregår på Holdsport senest mandag d. 12. februar, så skynd dig hellere med tilmeldingen, inden det er for sent. Begivenheden kan findes via nedenstående link:

https://www.holdsport.dk/club/...

Gratis kurser i Region Hovedstaden
Om end det ikke er i RH-regi, vil vi alligevel reklamere for muligheden for at dygtiggøre sig som trænere, eller bare udbygge sin viden gennem gratis deltagelse i idrætskurser. Kurserne kan findes på www.kaisport.dk, hvor man bl.a. kan høre og lære om idrætspsykologi, idrætsmassage, konflikthåndtering og mange andre spændende emner. 

RH Målvogterseminar 2018
Lørdag d. 17. marts kl. 12:00 – 15:00 afholder vi et internt Målvogterseminar hvor alle trænere, spillere og forældre er velkomne. Her vil både Troels Brøns (cheftræner U18 Pige og målvogtertræner på damesiden), Emil Elling Jørgensen (cheftræner U12 Pige og tidligere målvogter) og Peter Jagd (cheftræner 1. Div. Damer) komme og give inspiration til målvogterspillet. Her vil der først være noget teori om målvogterpositionen og derefter 2 timer med medier i hallen, hvor man som kursist vil få gode øvelser både med og uden skytter, men også fokuspunkter til at rette på og forbedre vores målvogtere bedst muligt. Målvogterne til træningen vil selvfølgelig også få en masse inputs, de kan tage med videre i de ugentlige træninger. Alt i alt et inspirerende program, hvor alle vil få noget god viden med sig hjem.

Nærmere information kommer senere, men notér hellere datoen med det samme! 

Afslutningsfest lørdag d. 28. april
Vanen tro holder vi selvfølgelig en afslutningsfest på indeværende sæson. Selv om der endnu er lang tid til, at datoen fastsat til lørdag d. 28. april 2018 og alle spillere i Rødovre HK er inviteret! Invitation følger senere, men vi håber selvfølgelig at se så mange af klubbens medlemmer med forældre og søskende til festen.

Nye medlemmer
I januar måned fik vi hele 22 nye spillere! Et stort velkommen i klubben skal lyde til Alfred Hyttel, Amira Abdi, Axel Søren Ankjær, Hjalte Hemmeth, Holger Dahl, Lisa Lindemose, Loucas Vilhelmsen, Louis Brødsgaard, Melina Henriksen, Mike Jensen, Mikkel Havndrup, Morten Mouritzen, Nawal Abdi, Olivia Olsen, Rasmus Havndrup, Silas Larsen, Sophia Bjerre, Sylvester Bladsen, Theodor Terhelsen, Tobias Lilholt, Vica Westergaard og Wilma Mortensen. Også et velkommen til Frederik Kronborg, der resten af sæsonen skal træne vores U16 Pige 2. 

RH – Vi er klubben

Informationsmøde 8/2: Valhøj skoles idrætsklasse på 7. klassetrin,

27. januar 2018, 10.21

Kære udøver i Rødovre Håndboldklub


Brænder du for din sport, og vil du gerne udvikle dig yderligere, samtidig med at du passer din skole?


Ønsker du at vide mere om Valhøj skoles kommende idrætsklasse på 7. klassetrin, med håndbold træning i skoletiden, inviteres udøvere og forældre til et kort informationsmøde:Torsdag d. 8. februar 2018

Kl.: 19.30-20.15


I klublokalet Rødovre  Stadionhal 2 


Mødet er tænkt som en kort appetitvækker, hvor du kan høre om Valhøj Skoles idrætsklasser samt få mu-lighed for at stille spørgsmål.


For yderligere information kan skolen kontaktes. Du kan også kigge forbi vores hjemmeside eller Facebook på:


http://www.valhoj-skole.skolei...


https://www.facebook.com/Valho...


Med venlig hilsen


Tenna Terney
Idrætskoordinator


Valhøj Skole
Rødager Alle 102
2610 Rødovre
Tlf.: 36 37 83 83


E-mail: tenna.terney@rk.dk

NYHEDSBREV JANUAR 2018

31. januar 2018, 23.55

Kære alle i og omkring Rødovre HK

Med ønsket om et godt nytår til alle vores medlemmer kommer her januars (og dermed årets første) nyhedsbrev.

Endnu et succesrigt Nisse OL
Lørdag d. 16. december stod klubbens herre- og damespillere for at afholde en af vores store traditioner; Nisse OL. Hele 160 (!!) spillere fra vores U18 til vores Ungdom Special-hold deltog i det altid gode arrangement. Ud over en masse gode oplevelser, kom der også en flot video fra Kim Skipper ud af det. Den kan ses på Facebook via nedenstående link. Tak til Kim for den flotte video, alle vores seniorspillere for arrangementet og ikke mindst alle vores dejlige ungdomsspillere, for at gøre dagen til hvad den var.https://www.facebook.com/kimsk...

Håndboldtræning juleaftensdag
Juleaftensdag fik 34 U10 og U12 spillere brugt formiddagen på en god håndboldtræning. Under kyndig vejledning af Peter Jagd, Casper Madsen, Ronald Wozniak og Simone Svendsen kom spillerne gennem både forskellige udspil til fløjene, lærte nye måder at finte på og blev super gode til at håndtere bolden på forskellige måder. Vi håber, det var lige så god en start på dagen for spillerne, som det var for trænerne ☺ Det kunne godt blive en juletradition.

Hyggelig juletur i Ikast
Det meste af ungdomsafdelingen var mellem jul og nytår samlet i Ikast til MidtJysk Julecup 2017. Om end nogle hold var mere tilfredse med resultaterne end andre, var det for alle hold en rigtig hyggelig tur, hvor fællesskabet var i højsædet. Foruden en masse hygge i hallerne og om aftenen på skolen, leverede nogle af vores hold ekstra gode resultater: U10 drenge, U10 piger og U18 piger vendte alle hjem med bronzemedaljer, U16 drengene tog sølvet i B-finalen, hvor U18 drengene dog toppede med at tage guldet i B-finalen. Både U12 drenge og U14 piger havde på flotteste vis spillet sig i A-finalerne foran et stort publikum, men måtte begge tage til takke med sølvet, sidstnævnte efter en yderst intens straffekastkonkurrence. Tillykke til alle holdene med de flotte resultater!

U14 Pige i pokalfinalen
Vores U14 Piger har spillet sig i årets pokalfinale! Efter en vanvittigt spændende semifinale mod FIF kunne vores U14 Piger, efter at være bagud med 1 mål med mindre end 1 minut tilbage, vinde kampen blot 3 sekunder før tid og spille sig i pokalfinalen.

I kan se og støtte pigerne lørdag d. 6. januar kl. 10:00 i Frederiksberg Hallen – de har brug for al den opbakning, de kan få!

RH – Vi er klubben

NYHEDSBREV DECEMBER 2017

6. december 2017, 21.42


Kære alle i og omkring Rødovre HKTrænerpåsætning 18/19

Sammensætningen af vores trænerteams til den kommende sæson er i fuld gang. Som noget nyt i år vil vi løbende melde vores trænere til de forskellige afdelinger ud, når aftalerne er faldet på plads. Det er dog ikke det samme, som at der ikke bliver fundet trænere til de resterende afdelinger. Vi skal bare sikre os, af de aftaler, vi indgår, er de bedste mulige for både klubben, trænerne og ikke mindst de enkelte afdelinger. Vores opgave er at skaffe så gode trænere som muligt til vores spillere, og det er ofte en proces, hvor vi ikke bare tager det første og det bedste. Vi vil hellere ende med de mest kvalificerede trænere.

Hvis I kender nogen, der kunne have lyst til at være træner, eller I måske selv vil være med til at bidrage til de gode træninger og oplevelser, så tøv ikke med at sende en mail til peter.jagd@rodovrehk.dk.

Trænerkursus

I midten af november afholdte vi et internt trænerkursus. Det blev en meget lærerig dag om talentudvikling! Med både teoretisk og praktisk arbejde håber vi, at trænerne fortsat vil udvikle sig og forbedre vores træningsmiljø, selvom det selvfølgelig er svært at toppe vores nuværende produkt.

Forældre- og trænerfest

I slutningen af november var det tid til årets forældre- og trænerfest, og hvor var det dejligt, at se så mange fremmødte! Med god mad, vin og øl havde vi en rigtig hyggelig aften, hvor vi styrkede forholdene internt i forældre- og trænergruppen. Vi skylder i denne omgang en stor tak til Rikke Nielsen og Rikke Persson for den ekstraordinært gode mad, som de havde lavet siden fredag formiddag. Tak til alle for en forrygende aften – det er helt sikkert ikke sidste gang vi gør dét!

Holdkort

Som en stor ros til vores trænere, har vi i denne sæson ikke haft en eneste bemærkning til udfyldelse af vores holdkort. Det er vores kære kasserer Bent Eriksen meget glad for, og han sender derfor store roser videre til vores dygtige trænere, der har løst denne opgave til perfektion. Keep up the good work.

I samme omgang skylder vi at infomere de forskellige trænere om, at der i denne sæson ikke er noget der betegnes som ”Lovligt ulovligt” hold. Med andre ord: Om man trækker sig helt fra en turneringskamp eller bare stiller op med ulovligt hold har samme udfald. Dette er godt at vide ift. egne beslutninger om evt. at stille ulovligt op, men også hvis man spiller mod en modstander der ikke er bekendt med det nye regelsæt.

Klubudviklingsdagen

Ja, vi har nævnt det før, men gør det igen, for hvor kom der bare mange gode ting ud af vores klubudviklingsdag! Heriblandt kan nævnes, at følgende initiativer også er på trapperne:

 • Velkomstfolder: Vi arbejder i øjeblikket på udarbejdelsen af en velkomstfolder til både nye og nuværende medlemmer. Den vil blive sendt ud så snart den er færdig.

 • Målvogterseminar: I det nye år vil vi afvikle et internt målvogterseminar. Her vil vi dels bruge en masse af klubbens målvogtere til noget fed målvogtertræning, men vi vil også gøre vores trænere endnu skarpere til at fejlrette på målvogterposten. Den vej igennem håber vi at kunne optimere vores produkt, for den meget afgørende position på håndboldbanen.

 • Klubben skal repræsenteres ved opstartsmøder: Fra den kommende sæson, vil vores udviklingskonsulent, et bestyrelsesmedlem el. lign. være repræsenteret ved flere årganges opstartsmøder. På den måde vil klubrelevante spørgsmål kunne blive besvaret.


Nisse OL

Som noget af det sidste inden jul, afholder vi traditionen tro Nisse OL lørdag d. 16. december fra 10:00 – 14:00. Et altid hyggeligt arrangement som vores seniorspillere arrangerer. Der er julehygge og en minihåndbold-turnering hvor alle holdene blandes. I klubbens bedste ånd skaber man derigennem gode relationer på tværs af køn og årgange – noget vi værdsætter meget højt. Hvis ikke du allerede har tilmeldt dig dagen, så skynd dig at få det gjort, hvis du vil have en plads til et af årets højdepunkter. Sidste frist er nemlig onsdag d. 6. december.

MidtJysk Julecup

Endnu en gang stiller vi mellem jul og nytår talstærkt op til MidtJysk julecup i Ikast med 161 deltagere (spillere samt trænere). Det er altid en stor succes uanset de sportslige resultater der måtte komme i juledagene. Der er nemlig noget særligt ved at være samlet det meste af klubben mellem jul og nytår, og sammen dele både op- og nedture. Det styrker sammenholdet og de gode oplevelser. Vi ønsker derfor god tur til alle vores hold!

Mens-vi-venter-træning

Søndag d. 24. december (ja, juleaftensdag) vil vi fra kl. 10:00 – 12:00 afholde håndboldtræning for vores U10 og U12 spillere. På den måde kan forældrene få et par timers forberedelse i hjemmet alene, og børnene ville kunne slå nogle af dagens meeeeget lange timer ihjel. Er der tale om en julehyggetræning? Nej, der er tale om en seriøs håndboldtræning med nogle af klubbens dygtigste trænere: Blandt andre vil Casper Madsen (cheftræner på U14 Pige) og Peter Jagd (cheftræner på 1. Div. Damer) stå for træningen, så der er altså lagt op til en god håndboldtræning juleaftensdag.

Træningen er selvfølgelig helt gratis og frivillig, men tilmelding foregår på Holdsport. På den måde ved vi nemlig, hvor mange der kommer, og vi derfor kan planlægge den bedst mulige træning.

Vi ønsker en god jul til alle vores medlemmer.

 RH – Vi er klubben

NYHEDSBREV NOVEMBER 2017

3. november 2017, 13.24Kære alle i og omkring Rødovre HK Klubudviklingsdag
Lørdag d. 21. oktober afholdte vi klubudviklingsdagen med stor succes. Med mange fremmødte trænere, forældre og andre med relation til Rødovre HK, var det en dag sprængfyldt med gode idéer. Fokus var rettet mod, hvor vi gerne vil hen med klubben, og ikke mindst hvordan vejen dertil ser ud. Det fremadrettede arbejde ligger nu hos os i bestyrelsen og Ungdomsudvalget, hvor vi snarest vil iværksætte nogle af de mange gode forslag der kom frem på dagen.En særlig tak skal lyde til Mads for overordnet planlægning, Claus og Maria for hjælp til maden, Emil og Karsten for facilitering af aktiviteterne i hallen og igen: Alle der mødte op og støttede klubben - det betyder mere end I tror! Knæk cancer arrangement
Om aftenen fredag d. 27. oktober spillede vores 1. Divisionsdamer på hjemmebane en kamp om mere end bare 2 point. Hele aftenen var bygget om knæk cancer, hvor alle indtægter gik til Kræftens Bekæmpelse. Efter god pauseunderholdning, fantastisk stemning fra de 315 fremmødte tilskuere og en yderst spændende kamp der med 23-23 gav damerne sæsonens første point, blev der samlet en masse penge ind. Hele 11.038 kr. blev der samlet ind til Kræftens Bekæmpelse! Tusind tak til alle de fremmødte for støtten til både pigerne og den gode sag.Ungdomsarrangement
Endnu et flot arrangement var stablet på benene få dage efter – denne gang for nogle af klubbens ungdomshold. En dag med høj musik og inspirerende speak af damespillerne BT, Katti og Beks satte rammen for fire flotte ungdomskampe: To U12 Pige kampe, en U14 Pige kamp og til sidst vores U16 Drenge. Alle fire kampe blev vundet af vores egne dygtige spillere og trænere, hvor særligt vores U16 Drenge gav den én over nakken i noget af et comeback. Bagud 10-15 ved pausen blev vendt til en sejr på 24-22 i de sidste minutter, og afslutningen på en god dag kunne ikke være bedre. Playmaker Oliver Kristensen siger selv om kampen: ”Jeg synes ikke, at der var nogle enkelte spillere, der skilte sig specielt ud og spillede rigtig godt. Det var en rigtig god holdindsats, hvor alle blev ved med at kæmpe, selv om det godt nok så svært ud efter 1. halvleg, hvor vi jo var bagud 10-15. Vi fik rettet op på det hele og vandt så 2. halvleg med 7 mål, så kampen endte 24-22 til os. Der var en rigtig god stemning i hallen, og det var fedt, at der var speaker og musik. Og så er det jo altid fedt at vinde over FIF.”Sjov lørdag
Om lørdagen i denne famøse weekend med knæk cancer arrangement og ungdomsarrangementet, var vi repræsenteret i Rødovre Hallen. Med god hjælp fra nogle af vores dygtige Teen Trænere Simone, Nicolas og Kasper fik vi skabt gode oplevelser for de mange besøgende. Her prøvede mange børn kræfter med håndbolden i form af både kamp og straffekast-konkurrencer. Vi håber dagen har været med til at øge vores medlemstilgang yderligere. Vi har i hvert fald oplevet meget stor fremgang på vores U4, U6, U8, U10 og U12 årgange de seneste måneder, der må være et tegn på, at vi har fat i noget af det rigtige. Vi håber dog stadig på endnu flere medlemmer, da det jo et dét det handler om: At skabe gode oplevelser for så mange børn og unge som muligt gennem håndbolden.Trænerpåsætning
Selvom sæsonen er i fuld gang, gør vi hvad vi kan, for at stable et lige så stærkt trænerteam på benene til sæsonen 18/19. Går du derfor rundt med en lille trænerdrøm eller gerne vil hjælpe til som holdleder, søger vi trænere til alle vores årgange. Send blot en mail til peter.jagd@rodovrehk.dk, så vi kan skabe det bedst mulige set-up for alle vores spillere, og få jer integreret i en yderst kompetent trænerstab. Trænerkursus
Lørdag d. 11. november fra 10:00 – 17:00 afholder vi et internt trænerkursus i ”Talentudvikling”. Målgruppen er trænere for alle årgange fra de yngste til senior, men alle interesserede er velkomne. Det gælder altså også spillere og forældre. Tilmeld jer på Holdsport eller ved at sende en mail til vores Udviklingskonsulent på peter.jagd@rodovrehk.dk. Der vil både være evidensbaseret teori, træning i hallen med medier og en proces hvor I dygtiggør jer selv inden for talentudvikling. Tilmeldingen er senest på mandag d. 6. oktober.Forældre- og trænerfest
Fredag d. 24. november afholder vi stor fest for både forældre- og trænere (over 18) i klubben. Det er derfor ved at være nu, du skal tilmelde dig, hvis du vil være med til den gode aften, der i år afholdes som en julefrokost. For kun 200 kr. får du god julemad, 4 genstande, yderligere drikkevarer til gode priser, og ikke mindst rigtig godt selskab hele aftenen til du vælger at tage hjem. Tilmelding på Holdsport senest d. 13. november, men få da bare tilmeldt dig med det samme.RH – Vi er klubben


RH støtter Knæk Cancer

24. oktober 2017, 15.27

RH damerne støtter kampen mod #KNÆKCANCER … OG I kan hjælpe, hvis vi sammen fylder stadionhallen på fredag 18.45.


På fredag skal RH damerne i 1. division knække stimen af nederlag, når Lyngby kommer på besøg. Samtidig vil pigerne og RH bakke op om at knække cancer.


Skyd weekenden i gang med et brag af en kamp. Der vil blive knoklet i kulissen frem til fredag for at skabe en fest for jer. Det vil koste 50 kr. at komme ind til kampen, men alle pengene går denne aften ubeskåret til #KNÆKCANCER, og I har mulighed for at vinde præmier på jeres billet i pausen. Tutten har selvfølgelig åbent denne aften.


Pigerne har brug for fuld opbakning for at knække stimen af nederlag, og samtidig vil vi sammen knække cancer.

Læs mere i Lokalnyt i løbet af ugen og følg med på håndboldklubbens hjemmesiden samt på Facebook og Instagram.
Del budskabet og kom så i hallen på fredag..

Glarmester Per Lang er sponsor for denne hjemmekamp.

​RØDOVRE HK NYHEDSBREV SEPTEMBER 2017

1. september 2017, 11.24

Kære alle i og omkring Rødovre HK


Klubtur til Hammel
I weekenden 25.-27. august tog alle klubbens hold vanen tro på klubtur til Hammel Idrætscenter. Det blev endnu en gang en succes, hvor mere end 220 spillere og trænere under samme tag trænede, spillede kampe og hyggede sig på kryds og tværs. Maden og servicen var som altid i top fra Hammel Idrætscenter, og spillerne kunne derfor få tanket op, til nogle hårde træningsdage.

Lørdag aften var også en større succes end før: Med et velkoordineret program, var ungdomsspillerne enten at finde i svømmehallen, til noget boldspil i hallen eller til en gang ”relax” med yoga og brætspil. Aftenen (eller rettere næste morgen) blev fulgt op af, at vores U18 Drenge havde taget initiativ til at stå meget tidligt op, for at se boksning mellem Mayweather og McGregor. Et godt projekt, der gav en hyggelig morgen, inden alle igen skulle træne eller spille kamp.

Søndag gik turen hjem af to omgange, og at dømme ud fra det antal sovende spillere i busserne, har folk helt sikkert haft en stille aften hjemme. Et tegn på, at både spillere og trænere har givet den fuld gas til en god klubtur! Næste års tur til Hammel er i weekenden d. 24.-26. august 2018, så sæt bare kryds i kalenderen med det samme.

Ungdom Special
For første gang i Rødovre HK’s historie, starter vi i september måned vores Ungdom Special hold op. Som tidligere annonceret er det et samarbejde mellem os og Idrætsforeningen Espelunden (IFEL), og er et hold målrettet børn og unge i alderen 6-15 år med særlige behov – det være sig børn, der er udviklingshæmmede, har fysiske eller psykiske handicaps, men sågar også søskende til børn på holdet. Ungdom Special holdet har som formål at give et sportstilbud der ellers ikke udbydes mange lignende af, og her igennem inkludere børnene i en spændende idrætsgren.

De første tilmeldinger er tikket ind, men der er stadig pladser på holdet, så skriv endelig til Trine Ravn fra IFEL på tr@ifel.dk hvis det har interesse for jer, eller nogen I kender!

Håndboldkaravanen
Torsdag d. 24. august afholdte vi DHF’s Håndboldkaravane i hallen. Her kom 4. og 5. klasse fra Nyager Skole på besøg og fik nogle timer fyldt med håndbold: Her fik børnene målt deres skudstyrke, skudt på en kopi af Niklas Landin, tryllet med bolde og selvfølgelig spillet kamp, til stor fornøjelse for alle børnene. En stor, stor tak skal lyde til Bo, Jacob, Mads og Rebekka for at hjælpe hele denne torsdag formiddag og eftermiddag. Dejligt at det frivillige arbejde i klubben også kan være på dage, hvor man ellers har arbejde eller studie.


Vi håber, at mange af disse upcoming talenter efter denne dag vil prøve at spille håndbold os – og det gælder i øvrigt også alle andre! Så skulle I kende nogen der har lyst til at prøve kræfter med sporten, så tag endelig kontakt til en af vores mange dygtige trænere og hør hvornår I kan komme og prøve det – og tag gerne en ven eller veninde med ;-)

U14 Pigerne til HEI Elite Cup
I weekenden 18.-20. august var vores dygtige U14 Piger til HEI Elite Cup. Cheftræner Casper Madsen siger følgende om deres weekend:

U14 pige tog af sted til HEI Elite Cup fredag d. 18/8 uden de store forventninger. Planen var, at vi skulle bruge weekenden til at se, hvor vi lå i forhold til nogle af de bedste U14 hold, og hvad vi kunne på nuværende tidspunkt. Det viste sig at vi fulgte fint med, og endte med at gå videre fra puljen som 1’er efter et knebent et-måls nederlag til DUH Esbjerg og to sejre over henholdsvis Silkeborg Voel og HEI. Det betød semifinale søndag morgen kl. 8.30 mod VRI. Den blev desværre tabt med en enkelt scoring, hvor vi følte vi selv kunne afgøre kampen, men bestemt ikke holdt niveau. Alt i alt var det en god weekend, hvor vi fik sammenlignet os med nogle af de bedste hold og fik vist, at vi fint kan spille med. Vi fik også set at forsvaret ser fint ud, men der mangler en del angrebsmæssigt, som vi efterfølgende er gået i hård træning for at optimere.”

1. Division Damer
Søndag d. 10. september kl. 13:00 åbner vores Damehold sæsonen i 1. Division. Det sker i det tætteste vi kommer på et lokalopgør, nemlig mod Roskilde Håndbold – et hold, der i denne sæson går efter oprykning til Dameligaen. Vi håber, at I vil komme i hallen til årets første hjemmebanekamp og se, om vores damer kan stille noget op i den første kamp i landets næstbedste række.

Fra klubben ønsker vi alle de hold der skal spille Niveaustævner i september, held og lykke!

RH – Vi er klubben

​RØDOVRE HK NYHEDSBREV AUGUST 2017​

4. august 2017, 15.16

Kære alle i og omkring Rødovre HK

Vi ser i denne måneds nyhedsbrev frem mod den kommende måned og en spændende sæson:

Klubtur til Hammel
Hele Rødovre HK fra U10 til Senior tager til Hammel i slutningen af måneden, nærmere bestemt d. 25. – 27. august. Planlægningen er i fuld gang, og der er et godt og spændende program i vente! I denne omgang vil vi minde alle om, at der snarest er tilmeldingsfrist:

Tilmeldingsfristen er allerede onsdag d. 9. august, så skynd jer inden det er for sent! I tilmelder jer og betaler gennem Holdsport via følgende link: https://www.holdsport.dk/activities/5537059


Hjælp til ”Tutten” søges
Vi har i Rødovre HK stort brug for ekstra hænder til drift af cafeteriaet (i daglig tale kaldt ”Tutten”). De frivillige, der indtil nu har ydet et ubeskriveligt stort stykke arbejde for klubben, har desværre måtte trække stikket fra flere af cafeteriaopgaverne. Tutten bidrager både økonomisk til klubben, da al overskuddet går hertil, men danner også rammen om gode oplevelser for både tilskuere og spillere på kampdage.

Der søges bl.a. folk til at stå i Tutten ved forskellige vagter, én til at være ansvarlig for vagtplaner, én til kontrol og indkøb samt en ansvarlig for arrangementer.

Har du lyst til at hjælpe klubben med én eller flere af ovenstående opgaver, bedes du kontakte Ungdomsformand Stig Jansson på stig.jansson@rodovrehk.dk – det er vigtigt for vores frivillige forening J


Opstart på holdene
Der er desuden heller ikke længe til holdene starter op med træninger igen. Nogle hold har sågar også et stævne her i opstarten, foruden klubturen til Hammel. Husk at tjekke med jeres træner, hvornår I starter træningerne op igen efter sommer.

Vi ønsker alle en god opstart på den nye sæson!

RH – Vi er klubben

RØDOVRE HK NYHEDSBREV JULI 2017

23. juni 2017, 11.24

Kære alle i og omkring Rødovre HK

Sommerferien skydes nu i gang, og vi udsender derfor juli måneds nyhedsbrev lidt tidligere end normalt, så man har lidt god læsning til sommeren :-)


Store Beach Handball præstationer
Sommer er i håndboldens verden lig med strandhåndbold, og det gjaldt også mange af RH’s hold. Særlig U18 Pigernes store præstation bør fremhæves, da de for 4. år i træk kunne trække DM guldet om halsen. Det skete efter en imponerende beach-sæson hvor samtlige kampe til både stævner, kvalifikation og DM blev vundet. Tingene blev slået fast med en sikker sejr i DM-finalen over HIK. Et stort tillykke skal lyde til de dygtige piger!

Også andre hold leverede gode præstationer i sæsonens Beach Handball. Her i blandt kan nævnes at klubbens damer også kvalificerede sig til DM, men måtte tage til takke med en delt 7. plads. Også flotte stævnesejre til U18 Drenge, U16 Drenge, U16 Piger og U14 Piger samt en finaleplads til U10 Drengene sætter sit punktum for en masse flotte stævner for RH’s mange hold.

Erhvervsnetværk
Til den kommende sæson oprettes der et erhvervsnetværk i klubben. Erhvervsnetværket er for alle interesserede der vil indgå et sponsorat eller partnerskab med Rødovre Håndboldklub, og vil i første omgang danne rammen om og være centreret omkring de forestående 1. Divisions damekampe. Hvis det skulle have interesse at være en del af, eller for den sags skyld er noget I vil høre nærmere om, skal I blot kontakte PR- og Sponsorudvalgsformand Alexander Hansen på alexander.hansen@rodovrehk.dk.


Nyt samarbejde med Idrætsforeningen Espelunden
Rødovre HK har netop indgået et nyt samarbejde med Idrætsforeningen Espelunden. Det betyder, at Rødovre HK starter et hold op målrettet børn og unge i alderen 6-15 år med særlige behov – det være sig børn der er udviklingshæmmede, har fysiske eller psykiske handicaps men sågar også søskende til børn på holdet. Formålet er at give et sportstilbud der ellers ikke udbydes mange lignende af, og herigennem inkludere børnene i en spændende idrætsgren.

Det nye hold starter op i september, og vil i udgangspunktet ligge torsdage mellem 15:00 og 16:00. Træningerne varetages af vores yderst kompetente træner Katarina Juul Hansen, der i samarbejde med andre dygtige trænere vil skabe nogle gode træninger og sportsoplevelser for børnene.

Skulle det have interesse for jer eller nogen I kender, bedes I kontakte Trine Ravn fra IFEL på tr@ifel.dk.

RH’s Damer vandt idrætspris
Klubben bedste damehold blev i juni måned kåret til Årets Idrætsudøver i Rødovre Kommune 2017 efter deres oprykning til 1. Division. Efter et forår med rene sejre og en hel sæson ubesejret på hjemmebane kom oprykningen i hus i sidste spillerunde. Det blev hædret ved den årlige fest i Rødovrehallen, hvor borgmesteren overrakte pokal, blomster og bevis for en flot sæson. Vi glæder os til at følge holdet i den kommende sæson. Også klubbens U16 og U18 Piger blev hædret for hhv. deres sølv- og guldmedaljer til DM i Beach Handball 2016.

Helle Møller udnævnt til æresmedlem i RH

På generalforsamlingen d. 19. juni blev Helle Møller udnævnt til æresmedlem af Rødovre Håndboldklub – en æresbevisning, som hun efter mange lederskaber i klubben har gjort sig mere end fortjent til.

Helle har været en del af klubben siden sidst i 70’erne, og varetaget forskellige poster, f.eks. næstformandsposten samt formand for ungdomsudvalget, seniorudvalget og eliteudvalget. Helle har desuden været revisor i klubben og samt holdleder på damerne i 1. Division i 80’erne og 90’erne hvor hun også var holdleder på dame U- og A-landsholdene. Helle er stadig at finde til damernes kampe som tidtager eller sekretær, ligesom hun fortsat er en del af bestyrelsen.

Vi sætter meget stor pris på alt det arbejde Helle har udført for klubben gennem årene, og udnævnelsen til æresmedlem i klubben er derfor blot et lille bevis på hendes betydning for Rødovre HK.


Klubtur til Hammel
Til sidst vil vi minde alle forældre og spillere om, at vi nærmer os tilmeldingsfristen for den årlige klubtur til Hammel. Vi vil derfor opfordre til, at få klaret tilmeldingen inden I går på sommerferie, så I kan holde ferie med god samvittighed. Tilmeldingen foregår som tidligere annonceret på Holdsport: https://www.holdsport.dk/activities/5537059


Vi ønsker alle i klubben en rigtig god sommer!

RH – Vi er klubben

RØDOVRE HK NYHEDSBREV JUNI 2017

4. juni 2017, 12.02

Kære alle i og omkring Rødovre HK


Klubbens ungdoms- og seniorhold har nu startet træningerne op igen efter en flot sæson 16/17: En sæson der bl.a. bød på oprykning til hhv. 1. og 2. Division af klubbens to damehold, en flot 4. plads til DM af U18 Piger og U10 Piger, pokalfinale-triumf til U18 Drenge, DM Guld og Sølv i Beach Handball til hhv. U18 Piger og U16 Piger og mange flotte turnerings- og stævnepræstationer af vores resterende ungdomshold. Nu er det dog tid ti at rette blikket fremad mod sæsonen 17/18.

Nye trænere

Til den kommende sæson byder vi velkommen til en masse nye trænere! Blandt de nye trænere kan vi som cheftrænere og afdelingsansvarlige byde velkommen til Philip Reenberg på U10 Drenge, Emil Elling på U12 Piger, Mikkel Langetoft-Nielsen på U16 Pige, Troels Brøns på U18 Piger og Nils Greve på U18 Drenge. Vi har desuden med stor glæde fået tilslutning af trænere på mange afdelinger i form af assistenttrænere, 2. holdstrænere, ungtrænere osv. Vi skylder disse, samt de trænere der fortsætter, et stort tak - det er jer der får klubben til at være det den er!

Tak til gamle trænere

Et stort tak skal også lyde til de personer der af forskellige årsager ikke fortsætter som trænere: Daniel Rensch Nielsen, Jacob Dahl Pedersen, Mads Pehrson, Meltem Durucan, Michael Taskov, Lotte Grell, Mads H. Thomsen og Thomas Sørensen. Vi har i klubben sat meget stor pris på jeres indsats!

Afslutningsfest

Lørdag d. 20. maj blev klubbens årlige afslutningsfest afholdt. Det var endnu en gang en hyggelig eftermiddag og aften, hvor alle holdenes trænere bl.a. fik holdt taler og uddelt priser for årets spillere, fightere og profiler. Alle vinderne kan findes på RH’s hjemmeside.

Pladsbestemt træning

Til den nye sæson har vi implementeret flere nye tiltag, heriblandt klubbens første ”Pladsbestemte Træning”: Her var fløj- og stregspillere samt målvogtere fra U16 og U18 Drenge og Piger samlet torsdag i Kristi Himmelfart. Under trænere Peter Jagd og Jacob Bønnelykke blev der arbejdet med de små detaljer for hver af positionerne. Disse træninger vil fortsætte resten af sæsonen med nye fokuspunkter for hver eneste position. Formålet er at

styrke årganges sammenhold, samt give spillerne en masse værktøjer de kan arbejde videre med til deres mange ugentlige træninger.

Ny PR- og Sponsorformand

Som noget nyt i RH har vi tilknyttet en PR- og sponsoransvarlig: Alexander Hansen. Husk, at der altid er mulighed for at blive sponsor i RH nærmest uanset budget. Så hvis du selv har lyst til at sponsorere, eller kender nogen der kender nogen der har lyst, så send en mail til Alexander på alexander.hansen@rodovrehk.dk.

90’er fest

I maj måneds sidste weekend hjalp Rødovre HK til ved den store 90’er fest. Lørdag opstod der dog lidt udfordringer pga. en kommunikationsbrist, men da tingene så aller mørkest ud, sprang en masse frivillige til og hjalp i en sand SOS. Fra fredag til søndag blev der knoklet en vis legemsdel ud af bukserne. Dét er et tegn på, at vi har en helt særlig klub båret af frivillige og arbejdssomme mennesker. En stor ros og et endnu større tak skal lyde til alle de kræfter der hjalp klubben til festen!

Klubtur til Hammel

Til sidst skal vi minde om, at vi traditionen tro tager til Hammel på den årlige klubtur i weekenden 25.-27. august. Tilmeldingsfristen er allerede onsdag d. 9. august, så få bare tilmeldt jer den gode tur med det samme J

Vi ser nu frem til en juni måned med en masse gode træninger, inden sommerferien venter lige rundt om hjørnet.

Hjælp RH

Hjælp Rødovre Håndboldklub økonomisk ved at hygge dig på på Roskilde festival. Vi tilbyder nu: - armbånd til hele Roskilde festivalugen. Det eneste du skal er, at arbejde 4x8 timer under denne uge. Du kan selv vælge hvordan disse timer skal fordeles, dog foretrækker vi, hvis det kunne være 00:00-08:00, 08:00-16:00 eller 16:00-24:00. Så tag dine venner, kollegaer eller familie i hånden og hjælp Rødovre Håndboldklub økonomisk på Roskilde. Eneste krav er, at man er fyldt 17 år. Spred budskabet. Du tilmelder dig på følgende måde: Skriv en mail til RHroskildefestival@gmail.com med følgende oplysninger: Navn og adresse.

RH – Vi er klubben

Rødovre Håndboldklub inviterer til vinsmagning d. 3/3

22. februar 2017, 23.42

RH's U18 piger afholder Vinsmagning d. 3/3 kl. 17.30 i Rødovre Stadionhal for at tjene penge til deres tur til Portugal i Påsken.


Så kunne du tænke dig en hyggelig aften med et par timer i godt selskab og med mulighed for at smage på noget god vin samt lidt let mad? Ja.... så se vedhæftede invitation hvor du kan læse mere om arrangementet.


Da der er begrænset pladser og brug for hurtig tilmelding så tilmeld dig NU?


På vegne af U18 pigerne,

Stig Jansson, Rh-ungdomsformand


Link til invitation: InvitationVinsmagning.pdf

Rødovre Håndboldklub søger en udviklingskonsulent

9. februar 2017, 16.11

Jobopslag Rødovre Håndboldklub søger en udviklingskonsulent.pdf

Brænder du for håndbold, og vil du bringe

Rødovre Håndboldklub skridtet videre?Vil du arbejde med mangeartede klubopgaver, som spænder fra interne over eksterne til administrative og håndboldfaglige aktiviteter? Så er her noget for dig!

Vi søger en udviklingskonsulent på deltid, der som eneste ansatte medarbejder kan arbejde selvstændigt med initiativ, stort overblik og ansvarlighed. Du skal kunne trives i en meget omskiftelig hverdag med trænere, ledere, forældre og medlemmer, der kommer og går i mange forskellige sammenhænge såvel på som uden for håndboldbanen.

Trives du i et håndboldmiljø, hvor trænerne og medlemmerne er i fokus? Er du god til at have mange bolde i luften, kan du skabe og holde overblikket under pres og stadig bevare det gode humør? Er du typen, der kan få de løse ender til at mødes?Vi tilbyder
 •  Mulighed for at præge arbejdsopgaverne og udfylde (udfordre) rammerne.

 •  Et spændende job, hvor du dagligt er i kontakt med frivillige, som brænder for deres sportsgren.

 •  Et meningsfyldt arbejde med at skabe mere aktivitet og struktur for medlemmerne gennem nye tiltag og projekter

 •  En travl, omskiftelig dagligdag med mange selvstædige opgaver

 •  En god kombination af administrativt, projektorienteret og håndboldfagligt arbejde.


Primære arbejdsopgaver
 •  Administration, koordinering og træning i forbindelse med klubaktiviteter og samarbejder mellem skoler og klubber.

 •  Udvikling af træningsmiljøer med konkrete træneropgaver

 •  Koordinering af interne aktiviteter i samarbejde med ungdomsudvalget og bestyrelsen


Profil - Din baggrund er ikke afgørende, men vi ser gerne, at du
 •  har erfaring med administration og organisering af aktiviteter

 •  har træneruddannelse

 •  har trænererfaring

 •  har erfaring fra arbejdet i en frivillig organisation

 •  er en afslutter, der forstå af følge dine opgaver helt til dørs

 •  Sætter en ære i at yde god service

 •  Er god til at kommunikere med mange forskellige målgrupper

 •  Griber en opgave, nå den kommer

 •  Kan arbejde selvstændigt med respekt for de givne intentioner og værdier der udspringer fra bestyrelse og medlemmer i RH


Ansættelse

Stillingen ønskes besat d. 1.april 2017. Stillingen er tidsbegrænset frem til 31. marts 2018 dog med mulighed for forlængelse. Din arbejdsplads er Rødovre Stadionhal, Elstedvej 40, 2610 Rødovre.


Arbejdsforhold

Stillingen normeret til 15-20 timer pr. uge. Der må påregnes aften og weekendarbejde. Du vil referere til bestyrelsen.


Lønniveau

Lønnen afspejler arbejdsopgaverne.


Kontaktperson

Ønsker du yderligere information, så kontakt Henrik Daugaard, Bestyrelsesmedlem, 2945 7071, henrik.daugaard@roedovrehaandbold.dk.


Sidste ansøgningsfrist

Ansøgning og CV mailes til ovenstående senest mandag d. 1.marts kl. 12.00. Samtaler påtænkes gennemført i uge 10-11.

Nisse-OL lørdag d. 17. december

4. december 2016, 18.42

Invitation til Nisse-OL

Kære alle stjernespillere på alle hold i RH.

Nisse Ol

Nu er tiden inde til dette års NISSE OL som klubbens seniorspillere glæder sig til at deltage i sammen med jer. Dagen vil være fyldt til renden med højt humør, massere af bold og sammenhold på tværs af holdene.


Sæt et KÆMPE X i kalenderen:

Lørdag den 17/12-2016 fra 10-14.

Dagen vil byde på en masse OL-håndboldkampe mellem hold, der er lavet på tværs af årgangene. Mellem kampene vil der være snacks til de hårdtarbejdende håndboldstjerner og hvis vi er heldige vil der kigge en nisse forbi og ønske alle en glædelig jul.

Som altid sker det på Rødovres hjemmebane, i Rødovre Stadionhal, Elstedvej 40.
Tilmeldingen skal ske til jeres træner, og så skal hver spiller bare have tage 10 kr. med på dagen.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER TIL DETTE BRAG AF EN JULEAFSLUTNING.

Julehilsner fra aktivitetsudvalget.

SU. I bedes melde tilbage til jeres træner senest lørdag 10/12-2016

Bliv "passivt" medlem i Rødovre Håndboldklub

27. oktober 2016, 16.24

Læs mere om "Passivt Medlem" på vores HoldSport side HER

Portræt af en træner: Peter Jagd

14. oktober 2016, 23.27

Peter Jagd

Peter Jagd er damernes nye assistenttræner

Mit navn er Peter Jagd, og jeg fik i denne sæson muligheden for at være en del af trænerteamet på Dame Senior 1 - et tilbud jeg ikke var i tvivl om var det rigtige at tage. Jeg har de seneste tre sæsoner været en del af Rødovre HK's talentfulde ungdomsafdeling, og jeg så det derfor som en spændende mulighed at prøve kræfter med et dygtigt og arbejdsomt senior-hold, hvor jeg sideløbende er med som assistent på vores U18 Piger.


I tæt samarbejde med Michael Nielsen vil jeg bidrage med både at gå i detaljen og kigge på det overordnede billede, sørge for minutiøs forberedelse samt struktureret hal- og fysisk træning, alt sammen i jagten på at opnå holdets målsætning.


...Portrættet af Peter er det tredje i en række, der vil blive lavet i den kommende tid på baggrund af 2 særlige ønsker:
Dels vil vi gerne prale lidt med vores frivillige trænere og ledere, da det er dem, der er klubben og tegner den i hverdagen, og dels vil vi gerne med ord og billeder fortælle om vores (nye) ansigter, så vi styrker det indbyrdes kendskab til hinanden - og måske ad den vej får "brudt den første is", der kan føre til, at vi inviterer hinanden (og især de nye) på endnu flere kopper kaffe og en sludder i Tutten

Portræt af en træner: Lars Grubert

14. oktober 2016, 23.27

Lars Grubert er herrernes nye assistenttræner.

Jeg har spillet over 300 divisionskampe i forskellige klubber.
Trænergerningen startede i HK Sirius i kvalrækken i 2 sæsoner.
Derefter 1 år for BK Yduns 2. hold og efterfølgende 2 år med 1. holdet.
Jeg er en vindertype, der går i detaljen med de ting, man selv kan påvirke i en kamp. Dvs. tekniske fejl, undgå 2 min udv. på vigtige tidspunkter osv.
Brug hovedet når man spiller - er der ingen langskytter hos modstanderen så hvorfor gå frem?!

Da jeg sagde ja til RH var det med en indgangsvinkel på at udvikle spillerne taktisk. Lær af dine fejl bruger jeg meget!
RH er et ungt hold som kan lære meget. Projektet og klubben er meget spændende, og jeg syntes at Thomas (Sørensen red.) og jeg er et godt team, der ikke er bange for at agere under kampene.
Det ser meget spændende ud med klubben, da der er gode ungdomshold i alle rækker og god opbakning fra bestyrelsen.


Portrættet af Lars Grubert er det andet i en række, der vil blive lavet i den kommende tid på baggrund af 2 særlige ønsker:
Dels vil vi gerne prale lidt med vores frivillige trænere og ledere, da det er dem, der er klubben og tegner den i hverdagen, og dels vil vi gerne med ord og billeder fortælle om vores (nye) ansigter, så vi styrker det indbyrdes kendskab til hinanden - og måske ad den vej får "brudt den første is", der kan føre til, at vi inviterer hinanden (og især de nye) på endnu flere kopper kaffe og en sludder i Tutten.

Portræt af en træner: Thomas Sørensen

14. oktober 2016, 23.28

Thomas SørensenTrænerportræt af en af de nye drenge i klassen :-)

Mit navn er Thomas Sørensen, og jeg er ny træner for herrerne i Rødovre.
Jeg er opdraget med håndbolden fra FIF og har de seneste tre sæsoner trænet 2. div herrerne i netop FIF.

Den nye udfordring i Rødovre ser jeg meget frem til og har siden jeg begyndte i maj været utroligt positiv over den opbakning alle omkring truppen i afdelingen har modtaget....
Målsætningen hos herrerne er at skabe en træningskultur og vindermentalitet, som vil kunne skabe gode resultater.
Begyndelse har været udfordrende med mange spillerudskiftninger, og den resultatmæssige målsætning er derfor at blive i rækken. Jeg håber, at teamet omkring herrerne sammen med mig kan realisere dette.


Portrættet af Thomas Sørensen er det første i en række, der vil blive lavet i den kommende tid på baggrund af 2 særlige ønsker:
Dels vil vi gerne prale lidt med vores frivillige trænere og ledere, da det er dem, der er klubben og tegner den i hverdagen, og dels vil vi gerne med ord og billeder fortælle om vores (nye) ansigter, så vi styrker det indbyrdes kendskab til hinanden - og måske ad den vej får "brudt den første is", der kan føre til, at vi inviterer hinanden (og især de nye) på endnu flere kopper kaffe og en sludder i Tutten

Nykredit hurtig med friske vandflasker til DS1

1. oktober 2016, 13.53

Vandflasker til DS1Vandflasker til aktive håndboldspillere holder bare ikke længere end en enkel sæson.

Det måtte holdlederen fra Rødovres Dame Senior 1 bare erkende, da opbevaringsskabet blev åbnet for at gøre klar til den nye sæson i 2. division.

Men der var heldigvis hjælp af finde.

Den lokale Nykredit-afdeling i Rødovre Centrum slog til og leverede nye dunke til damerne - og disse blev taget i brug i den hæsblæsende kamp mod Nykøbing Falster, hvor der i den grad var brug for at hælde kold vand på maskineriet.

Vi takker Nykredit for de nye vandflasker.

Rødovre Håndboldklub modtager støtte fra Team Rødovre

1. oktober 2016, 11.38

Rødovre Lokalnyt:

Team RødovreTeam Rødovre uddelte onsdag aften penge til elitesporten i Rødovre, som blev fordelt på ni forskellige modtagere - heriblandt Rødovre håndboldklub. Til forskel fra de to første år er to beløb betinget af præstationer - og netop RH har en bonus på 40.000 i sigte, hvis Dame Senior når deres målsætning om at rykke op i 1. division.

Og Rødovre Håndboldklub var første klub, som fik overrakt penge. Erik Nielsen gav blandt andet disse ord med på vejen.

”Klubbens overordnede målsætning er at rykke op i 1. division, men i denne sæson er det visionen, at damerne hurtigt skal retur og herrerne skal forblive i 2. division. Det vil vi gerne støtte med 85.000 kroner + 40.000 kroner, hvis målsætningen om oprykning lykkes.”

To fra dameholdet kom på scenen for at modtage checken, og da borgmesteren sagde, at den anden check bliver forhåbentlig også udbetalt, så lød svaret prompte fra spillerne - Rebekka Sejdenfaden og Katti Juul Hansen: ”Det gør den.”

Læs hele artiklen fra Rødovre Lokalnyt her

W1siziisijiwmtyvmtavmdqvnmxwytrlngpnof9sb2rvdnjls29yzxnrb2xlx1nrexnjcmfwzxiuanbnil1d?sha=078ad5561d5c78ec