Som udehold i RH - Ungdom

W1siziisijiwmtyvmtavmtcvohppazkxbmx2of9srknftgvhc2rlcmjvyxjklmpwzyjdxq?sha=4309b4388c5971fa
Retningslinjer som udehold i RH

Velkommen til Rødovre HK

 

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre os, at de kampe, der bliver spillet i Rødovre Stadionhal 1 og 2, afvikles efter Corona-restriktionerne og i så trygge rammer, som overhovedet muligt.

 

Der vil derfor være Corona-frivillige fra Rødovre HK til alle vores hjemmekampe. De Corona-frivillige vil sørge for, at retningslinjerne bliver overholdt både før, under og efter kampen.


Gå ikke ind i hallen, mens en kamp pågår. Du bedes vente udenfor ved indgangen til Rødovre Stadionhal, indtil du får at vide, at hallen er klar og du kan gå ind.  Det vil være cirka 25min. før kampstart for U15 og yngre, og cirka 35min. før kampstart for U17 og ældre.


Mundbind: 

Fra torsdag d. 29. oktober  skal alle over 12 år, der opholder sig på en idrætsfacilitet bære mundbind. Vi har besluttet, at det gælder alle U13-spillere (også selvom man måske ikke er fyldt 12år). Mundbindet må tages af, når opvarmningen begynder. Det gælder for både udøvere og trænere. Man må ligeledes tage mundbindet af, hvis man sidder ned som tilskuer og overvære en kamp. Mundbindet skal på igen, når man rejser sig

Omklædningsrum: Det er ikke muligt at benytte vores omklædningsrum, da de er aflåste både før, under og efter kampen. 

Det er ikke tilladt at benytte toiletterne til omklædning. 

Vi vil derfor bede anbefale, at du møder omklædt til kampen.

Omklædning samt bad efter kampen kan heller ikke lade sig gøre i Rødovre Stadionhal.

 

Tilskuere: Der må max. være én tilskuer i hallen pr. spiller, der er anført på holdkortet. Udeholdets tilskuere skal sidde i den ende, der er længst væk fra haluret.

Tilskuerne skal blive siddende under hele kampen.  Sørg for at holde god afstand

 

Opvarmning:

Der er sat tid af til opvarmning på banen (30 minutter for U17 og ældre og 20 minutter for U15 og yngre).

Modstanderholdet skal opvarme på den banehalvdel, der ligger længst væk fra haluret og tættest på indgangen.

 

Hygiejne:

Vi forsøger på alle måder at mindske risikoen for smitte. Dette betyder bl.a., at den enkelte hal skal tømmes og diverse overflader skal sprittes af, inden vi igen kan åbne den for de næste hold. 

Derfor skal  ALLE (spillere, trænere, dommere m.m.) forlade hallen umiddelbart efter kampen.

 

Der er opsat spritdispensere ved indgangen til hallen.  Sprit gerne hænder både, når du går ind i hallen og når du går ud af hallen.

 

Sygdom/symptomer:

Hvis spillere, trænere, tilskuere m.m. føler sig det mindste syge / har symptomer på Corona eller har mistanke om, at de kunne være smittede, skal de holde dig hjemme.

 

Hvis en eller flere spillere, trænere eller andre, som var tilstede i hallen i forbindelse med kampen, enten oplever symptomer, eller bliver testet for Corona indenfor 48 timer efter kampen og efterfølgende får påvist en positiv test, skal vi bede en leder fra modstanderholdet om at sørge for at kontakte vores Corona ansvarlige på telefon: 25386449 eller på mail: hanne.balance@gmail.com hurtigst muligt.

 

Såfremt en spiller/træner/tilskuer fra Rødovre HK testes positiv for Corona, så informeres modstanderholdets træner hurtigst muligt og denne har så ansvaret for at give beskeden videre til spillere, forældre mv.

Tekst
Der er ikke skrevet noget endnu
W1siziisijiwmtyvmtavmdqvodvinjeznnkxcv9ta3lty3jhcgvyx1nwb25zb3iuanbnil1d?sha=7ffd8982552e34c9