Som udehold i RH

W1siziisijiwmtyvmtavmdqvnwnmejmyn2k5zf9mzwfkzxjib3jkx1jix1nwb25zb3iuanbnil1d?sha=195d88f2d38f3b99
Retningslinjer i forbindelse med Covid-19

Til dig, der besøger os i vores haller i Rødovre: 

Omklædning

Vores omklædningsrum kan ikke benyttes og vi anbefaler derfor, at du klæder om og bader hjemme. 


Forsamlingsforbud og hygiejne

Pt. må der max. være 50 personer i en hal ad gangen i Rødovre. Vi opfordrer derfor til, at vores modstandere sørger for at reducere antallet af tilskuere til det minimale, da vi i tilfælde af, at antallet af personer i hallen overstiger 50, kan blive nødt til at bede dem om at forlade hallen. 


Vi forsøger på alle måder at mindske risikoen for smitte. Dette betyder bl.a., at den enkelte hal skal tømmes og diverse overflader skal sprittes af, inden vi igen kan åbne den for de næste hold. Derfor beder vi alle om at respektere følgende:

- Sørg for at spritte hænder, når du ankommer til hallen (der er opsat spritdispensere) samt holde afstand. 
- Forlad straks hallen, når kampen er afsluttet - dette gælder ALLE - altså både spillere, trænere, dommere, tilskuere m.m.

- Gå ikke ind i hallen, før at hallen er klar og der gives grønt lys. 

- Sprit også hænder, når du forlader hallen. 


Opvarmning: 

Der kan ikke varmes op i gangene eller andre områder i Rødovre Stadionhal. Der er derfor afsat tid inden hver kamp til opvarmning på selve håndboldbanen i hhv. Rødovre Stadionhal 1 og 2. Fra U17 og opefter er der afsat 30 minutter. Fra U15 og nedefter er der afsat 20 minutter. 

Hvis du føler dig/bliver syg

Hvis du føler sig det mindste syg/har symptomer, skal du blive hjemme. 


Bliver du testet positiv for Corona / COVID-19, bedes du kontakte klubben på: hanne.balance@gmail.com, hvis du har opholdt dig i en af vores haller indenfor 48 timer før, du fik de første symptomer. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Hanne Sophie Kristensen på: hanne.balance@gmail.com

W1siziisijiwmtyvmtavmdqvnmxwytrlngpnof9sb2rvdnjls29yzxnrb2xlx1nrexnjcmfwzxiuanbnil1d?sha=078ad5561d5c78ec