Retningslinjer i forbindelse med træning

W1siziisijiwmtyvmtavmdqvnwnmejmyn2k5zf9mzwfkzxjib3jkx1jix1nwb25zb3iuanbnil1d?sha=195d88f2d38f3b99
Retningslinjer i forbindelse med træning

Kære alle RH-medlemmer,

Med det nyeste forsamlingsforbud på max. 25 personer, så er vi nødt til at lave en række justeringer for at kunne overholde dette. Nedenstående regler er gældende fra mandag d. 10. maj 2021 og indtil der oplyses andet. 


Hvis afdelingen er mere end 25 personer, så kan man dele hallen i to tydeligt afgrænsede sektioner, hvor hverken spillere eller ledere interagerer på tværs af grupperne.


For de voksne (18- til 69-årige)
Pr. 10/5 må de voksne træne indendørs. Her gælder der dog nogle særlige retningslinjer. Der må IKKE være kropskontakt i hallen, og der er krav om coronapas. Det er trænerens ansvar at tjekke coronapas (eller finde en som gør det). Hvis der er flere trænere, så kan disse tjekke hinandens. Hvis der kun er én træner, så skal den først ankomne spiller tjekke trænerens coronapas.  


Et coronapas er: 
- En negativ covid-19-test foretaget maks. 72 timer før ankomst til lokalet eller lokaliteten. Testen kan både være foretaget som en PCR-test og en antigentest (kviktest) eller

- En positiv covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel. eller
- Et gennemført vaccinationsforløb mod coronavirus/covid-19. Et vaccinationsforløb anses for gennemført 14 dage efter den afsluttende dosis.


Forældre i hallen ved træning
- Det er kun på Trille Trolle og U5-U6, hvor forældre må være i hallen – max. én voksen pr. barn.
- For U7-spillere og ældre spillere må forældre IKKE være i hallen, men må aflevere foran hallen. Husk at være opmærksom på ikke at stimle tæt sammen i den forbindelse.

Ophold i hal
- Træneren slutter træningen således, at hallen er forladt senest 5 min. før næste hold skal begynde træning.
- Det næste hold må først gå ind i hallen, når forrige hold har forladt hallen – ikke før.
- Der kan ikke laves fysisk træning eller tilsvarende i gange, opvarmningsrum, balkon mv.
- Hvis der skal hentes remedier i RØS2 ved træning i RØS1, så må max. to spillere (evt.ledsaget af træner) gå ind i hallen.

Mundbind
Alle der er fyldt 12 år bærer mundbind i hallen.  Mundbindet må tages af, når træningen begynder, men skal på igen når træningen slutter. Det gælder for både udøvere, trænere, tilskuere, dommerbord, coronafrivillige mv.. Man må ligeledes tage mundbindet af, hvis man sidder ned som tilskuer og overvære en kamp. Mundbindet skal på igen, når man rejser sig. 

Rengøring, hygiejne og afstand
- Sprit hænder ved ankomst til hallen
- Ankom til træning max. 5-10 minutter før start og gå ikke ind i hallen før træneren giver lov. Husk at holde afstand, inden du går ind i hallen.
- Forlad hallen hurtigst muligt efter endt træning. Snak og hygge efter træning skal foregå udenfor hallen.

- Materialer der er benyttet i træningen skal afsprittes/desinficeres. 
- Sprit hænder, når du forlader hallen
- Klæd om og fyld din drikkedunk hjemmefra og gå i bad derhjemme efter træning


Coronapas og test
For ungdomsspillere og deres trænere er der ikke krav om coronapas. Vi opfordrer dog til, at man følger anbefalingen om at lade sig teste to gange om ugen. 
Det er muligt at blive kviktestet i RØH alle dage i tidsrummet 08:00 - 20:00, eller pcr-test i Islev Badet (Nørrevangen 8), tors-søn kl. 15:15 - 21:00. Til sidstnævnte kræves tidsbestillingSenest opdateret mandag d. 10. maj 2021

W1siziisijiwmtyvmtavmdqvowlvn3funzrrcf9tcg9ydhlmawvkx1nrexnjcmfwzxiuanbnil1d?sha=1c71840c3eb5ec30